.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Един..ме дразни

ОК като цялло класът ми се състои от готини хоа, но всяко стадо си има и черна овца Работата е там, че от както си преместих имам един доста, доста,, доста досаден съученик, който намести туловището си и цялата си перверзност,, и цялата си его на чина пред мен (и тъй като премести доста неща все се оплаква че му е малко мястото)... Значи човекът на външен вид си е симпатяга, обаче на характер ....Та с този си бяхме в добри отношения (даже по едно време в 6 клас ми направи впецатление, че ме харесва), докато един ден не издържах, защото постоянно си говори, шуми, обръща се към нашия чин с една моя съученичка да я дразни, да й намига и да зяпа бюста й и знам, че си е между тях, но на мен ми става неприятно като гледам чи я дразни, защото ми е приятелка и сме много близки. Та постаянно го моля да се обърне моля, го моля го, и той не ме слуша, е не ме слуша, и аз тъй като съм доста сладкодумна на обиди, бъзици и псувни и елате да видите какво става...Двете с приятелката ми го хранихме постояннно докато той не издържа и взе да става отвратителен...Сега той на свой ред ни обижда и ни праща хартиики под чина с псувни, казвал ми е че съм тъпа че тичам като добитък (между другото това не го мисли- то тва не го е забелязал той ами някоя голяма уста женска която ми има зъб ме е хранила или той така ми каза)...Ясно е че и ние попрекалихме с обидите чи да ни отвърне така, ама той от кротка дума не разбира...Сега се мразим и ни пречи повече от всякога, а аз не искам да е така, просто искам да го накарам да разбере че часът не е място за приказки и да го накарам да бъде по-тих и да ни остави на мира...Как да го направя?
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Извинете за попуснатите пепинателни знаци - просто бързах
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Танту за тунто !!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Танту за тунто !!
    К'о , речи
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Прочетох го на бързичко .Има няколко варианта:
    1.Или те харесва, щом постоянно ви закача.Милия, че е нормално момчета до 8 клас да обиждат(така се мислят за готини и, че ще им обърнеш внимание или поне при мен така беше с едно момче хаха)
    2.Говори с него сериозно ако не просто вдигаш ръка и го казваш на учителката, че ти пречи да учиш.
    3.Измести се на друг чин.
    4.И най-важното със злоба(обиди) нищо няма да решиш

Цитирай Първоначално написано от sweetxstar
    Прочетох го на бързичко .Има няколко варианта:
    1.Или те харесва, щом постоянно ви закача.Милия, че е нормално момчета до 8 клас да обиждат(така се мислят за готини и, че ще им обърнеш внимание или поне при мен така беше с едно момче хаха)
    2.Говори с него сериозно ако не просто вдигаш ръка и го казваш на учителката, че ти пречи да учиш.
    4.И най-важното със злоба(обиди) нищо няма да решиш
    Говорих с него - постоянно му пиша във ФБ и малко така по-нахална, за да ме чуе, но резултатът беше - "Махай ми се от главата и спри да се занимаваш постоянно с мен, куку такова!"
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Танту за тунто !!
    К'о , речи
    в превод.. САМА СИ СИ ВИНОВНАА!! Ти какво очакваш?! Да го обиждаш и той да не прави нищо ...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria
    що не го изнорираш просто и толкоз,аз обадих един дето ме дразнеше също,после ядох бой ама спря
    кЪжи на учителката,че те дразни,тя може да те измести с приятелката ти на 3 метра от него ,и найстина и аз мисля че това със закачките е защото ви харесва
    Anyone can cook! Angel forever!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Големи сте пубери!

Кажи, че ако не престане ще го цункаш. Ако се втрещи и се изчерви ...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Децата обичат да дразнят околните,нормално е.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А защо чак сега се сети да му докажеш по нормален начин , че в час трябва да се държи по - нормално ? Защо вместо да действаш с псувни , не говори човешки и сериозно с него ? - Поговорете с него. Тъпо е да се занимавате и да се сърдите за детски работи , просто по - скоро е смешно и безсмислено.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    сериозно ли стил зубър 1ви клас

иначе по темата - боли те фара за тоя , зарежи го и просто не се занимавай

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

И не се занимавай повече..

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    А ти не си ли чувала, че с тЪп не може да се разбере и каквото да кажеш.. е излишно
    И хубаво е, че в класа ми няма момчета а сме Само момичета и не си пречим даже се разбираме мн добре.
    Вниманието което му обръщаш е излишно.Смени се на друг чин и не се занимавай .
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    А ти не си ли чувала, че с тЪп не може да се разбере и каквото да кажеш.. е излишно
    И хубаво е, че в класа ми няма момчета а сме Само момичета и не си пречим даже се разбираме мн добре.
    Ама ти ще психясаш ....Може да станеш даже лесбо ....Недей така, много е опасно...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Голям фен Аватара на autista88

Re: Един..ме дразни

ОК като цялло класът ми се състои от готини хоа, но всяко стадо си има и черна овца Работата е там, че от както си преместих имам един доста, доста,, доста досаден съученик
    Ами ако Ти си "черната оФца" и го провокираш по някакъв начин?
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Re: Един..ме дразни

Цитирай Първоначално написано от autista88
    ОК като цялло класът ми се състои от готини хоа, но всяко стадо си има и черна овца Работата е там, че от както си преместих имам един доста, доста,, доста досаден съученик
    Ами ако Ти си "черната оФца" и го провокираш по някакъв начин?
    Ееми така си е ...Само че той започна
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Аз о пиша сериозно. Това, че той е започнал въобще не е показателно. Може ти да си го провокирала с нещо, дума или поведение, дори и несъзнателно, та заради това.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Ама ти ще психясаш ....Може да станеш даже лесбо ....Недей така, много е опасно...
    Предпочитам лезбо ако всички момчета са като тоя
    а и рядко харесвам момче
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Аз о пиша сериозно. Това, че той е започнал въобще не е показателно. Може ти да си го провокирала с нещо, дума или поведение, дори и несъзнателно, та заради това.
    Амии верно е, че се държах като лигла...Тъй като е рус с голеееми зелени очи и е страшно суетен, приятелката ми започна да барби, принцес, его кифла ии някак си ми се стори забавно..А тя го правеше от злоба, защото го харесва ...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Ето, ти си го провокирала, дори и само, че си се засмяла, може да го е раздразнила, а ако си го обиждала...

Та какво очакваш от човек, с който не си се отнесла добре?

Ама прверзникът си го заслужава...Дам и аз съм участвала в неговата перверзност... Даже един път като му казах Барби отвърна с "Барби барби ама като те приклещя в тоалетната или Само като ви видя г*зовете"...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Добре, ти го обиждаш и после очакваш от него да направи какво?

Това е съвсем естествена реакция. Я виж животните - като ги нападнат или бягат, или се бият. Във вашият случай той не е избягал (примерно да го sad-нете), а просто ви отвръща, е не е с лапи/юмруци....

Добре, ти го обиждаш и после очакваш от него да направи какво?

Това е съвсем естествена реакция. Я виж животните - като ги нападнат или бягат, или се бият. Във вашият случай той не е избягал (примерно да го sad-нете), а просто ви отвръща, е не е с лапи/юмруци....
    Не е с лапи ами с перверзно държание (повярвай ми-не е само този пример) и с пречене в час...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Ето, ти си го провокирала, дори и само, че си се засмяла, може да го е раздразнила, а ако си го обиждала...

Та какво очакваш от човек, с който не си се отнесла добре?
    Мислиш ли че казва тези неща (обидите)не защото ги мисли, а защото аз го обиждах преди това?
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си