ОК като цялло класът ми се състои от готини хоа, но всяко стадо си има и черна овца Работата е там, че от както си преместих имам един доста, доста,, доста досаден съученик, който намести туловището си и цялата си перверзност,, и цялата си его на чина пред мен (и тъй като премести доста неща все се оплаква че му е малко мястото)... Значи човекът на външен вид си е симпатяга, обаче на характер ....Та с този си бяхме в добри отношения (даже по едно време в 6 клас ми направи впецатление, че ме харесва), докато един ден не издържах, защото постоянно си говори, шуми, обръща се към нашия чин с една моя съученичка да я дразни, да й намига и да зяпа бюста й и знам, че си е между тях, но на мен ми става неприятно като гледам чи я дразни, защото ми е приятелка и сме много близки. Та постаянно го моля да се обърне моля, го моля го, и той не ме слуша, е не ме слуша, и аз тъй като съм доста сладкодумна на обиди, бъзици и псувни и елате да видите какво става...Двете с приятелката ми го хранихме постояннно докато той не издържа и взе да става отвратителен...Сега той на свой ред ни обижда и ни праща хартиики под чина с псувни, казвал ми е че съм тъпа че тичам като добитък (между другото това не го мисли- то тва не го е забелязал той ами някоя голяма уста женска която ми има зъб ме е хранила или той така ми каза)...Ясно е че и ние попрекалихме с обидите чи да ни отвърне така, ама той от кротка дума не разбира...Сега се мразим и ни пречи повече от всякога, а аз не искам да е така, просто искам да го накарам да разбере че часът не е място за приказки и да го накарам да бъде по-тих и да ни остави на мира...Как да го направя?