- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем..
последният път когато правихме секс с приятелят ми не бях много добре увлажнена.. / няколко дена преди цикъла/ та на следвасщият ден беше започнало да ме понаболява там долу, а и по късно да ме понасърбява.. .. дали проблема ми е от това че не е било добре увлажнено /той беше с презерватив
не бременна си![]()
май само лекар може да ти каже със сигурност
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !
да ми каже със сигурност дали е от това или със сигурност дали съм бременна както се изрази предния потребител (което ми се струва доста неуместно ако е било шега)Първоначално написано от sandero
според мен едва ли си бременна, все пак сте ползвали презерватив.Първоначално написано от randi
Да ти каже от какво са болките и дискомфорта
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !
[quote="sandero"][quote="randi"]мерси , наистина защото от една страна се стреснах доста от това за бремеността независимо че знам , че не съмПървоначално написано от sandero
![]()
Ми как няма да се стреснеш...то шубето от липсата на знания е голямо...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
+1Първоначално написано от buzzzz
Щом е било с презерватив, няма шанс да си пипнала някаква болест предавана по полов път.
Амии не знам точно , но мо и да са някой гъбички ... Пък може дискомфорта от болката да се дължи на това , че не си била добре навлажнна .
Не се притеснявай , едва ли е нещо сериозно![]()
Откога първите симптоми на бременност станаха сърбеж в п*тката?!Първоначално написано от randi
![]()
Протъркала си се , което си е нормално , щом не си била овлажнена. Пък и щом е бил с презерватив , защо се притесняваш относно бременността ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
най-вероятно нищо ти няма , нали е бил с презерватив , не си бременна , сиг наистина нещо си се протъркала , спокойно![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !