.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Кристали

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas

Кристали

Ммм здравейте! Искам да ви поомоля за мнение за кристали за коса. Моята коса е доста изхабена и много бързо цъфти , защото доста я изправях. И искам да ми кажете някаква марка кристали за коса, които да са наистина добри или пък нещо подобно. Аз използвам стимуланта на Икаров и хининова вода, но водата я спирам, защото много бързо ми се омазнява косата от нея и не ми помага особено... Благодаря предварително!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    На Сери са добри, но не ги намирам!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    На Sery да,и на Biopharma също.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на Colombia
    Аз ползвам на Biopharma и съм доволна
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На каква цена са?
    Ти ми сбъдна
    всичките мечти

^около 8 лв.са

До коса е. Аз никога не използвам нищо и косата ми никога не цъфти, а я изправям 2 пъти в седмицата

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от rabbito
    До коса е. Аз никога не използвам нищо и косата ми никога не цъфти, а я изправям 2 пъти в седмицата
    Кристалите не са против цъфтеж

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от rabbito
    Кристалите не са против цъфтеж
    Кристалите са против двойни връхчета - демееееек цъфтеж Това е единственият им финкционален смисъл, както и да заглаждат прическата

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Кристалите са си баш против цъфтеж. Според мен е по-добре обаче да ползваш някое растително масло за връхчетата. Първо, че е по-евтино, второ е натурално. Кристалите са си силикон в опаковка на завишена цена.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Кристалите са си баш против цъфтеж. Според мен е по-добре обаче да ползваш някое растително масло за връхчетата. Първо, че е по-евтино, второ е натурално. Кристалите са си силикон в опаковка на завишена цена.
    някой са против цъфтеж.. има кристали на които отзад си пише '' кристали дрън дрън дрън и че помагат за цъфтежа'' на някой пише просто, че са за блясък и т.н. .. на някои дори пише,че са с ув филтър.. така, че първо се разберете за какво ви трябват кристалите, 2ро тогава искайте отг. и 3то като отидете в магазина четете какво пише на кристалите.. не после да има '' ама да ама те еди какво си '' айде това от мен ..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    На SERI с супер. От фризьорката си взимам. За нещастие, последната бутилка, която си бях купила беше пълна и я изпуснах, и се спука, дааа
    Още ми се хлъзга пода

Rebirthing Кое масло е най-подходящо против цъфтежа, знаеш ли?

мисля че има кристали като пяна и като гел (не съвсем гел смисъл такива мазни) аз използвам на Cifelli не са като пяна много съм доволна от тях невероятни са малко са мазни но като слагаш по малко няма проблем умекотяват коса имат страхотен аромат и уформят прическата ако си с чуплива коса къдриците се разделят и стават много хубави и също могат да се използват преди да използваш преса създават защитен слой върху косъма и го предпазват от изгаряне
    ♥ Forev3r ♥

Повече от фен
    И аз използвам кристалите на SERI и много ми харесват.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    някой са против цъфтеж.. има кристали на които отзад си пише '' кристали дрън дрън дрън и че помагат за цъфтежа'' на някой пише просто, че са за блясък и т.н. .. на някои дори пише,че са с ув филтър.. така, че първо се разберете за какво ви трябват кристалите, 2ро тогава искайте отг. и 3то като отидете в магазина четете какво пише на кристалите.. не после да има '' ама да ама те еди какво си '' айде това от мен ..
    Всичките имат един и същи състав. Главна съставка силикон + още нещо си, а понякога само силикон. Всичките са против цъфтеж и добавят блясък. Сега УВ филтри и т.н това са си други работи, допълнително.

zlatit0o, масло от пшеничен зародиш .

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Благодаря ви много. Още утре ще си взема!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Всичките имат един и същи състав. Главна съставка силикон + още нещо си, а понякога само силикон. Всичките са против цъфтеж и добавят блясък. Сега УВ филтри и т.н това са си други работи, допълнително.

zlatit0o, масло от пшеничен зародиш .
    и кво значи сега силикона предпазва от цъфтеж

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Можеш да ползваш за въстановяване на косъма на Елсев и шампоана и балсама.На всеи месещ скъсявай косата си с 1-2 см.Не ползвай никакви преси и маши защото ще започнеш наново.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Молдова
    Аз ползвам това http://www.google.bg/imgres?q=%D0%9A...t:429,r:11,s:0 синичкото по средата, то на живо си е лилаво,де..ама....Пише ,че е за цъфтеж и придава блясък...за втори път го ползвам. Много лесно си разресвам косата,все едно съм ходила на фризьор. Мноооооого съм доволна.

Цитирай Първоначално написано от sensualbella
    Аз ползвам това http://www.google.bg/imgres?q=%D0%9A...t:429,r:11,s:0 синичкото по средата, то на живо си е лилаво,де..ама....Пише ,че е за цъфтеж и придава блясък...за втори път го ползвам. Много лесно си разресвам косата,все едно съм ходила на фризьор. Мноооооого съм доволна.

Я,я кажи повече за него!
    За колко пари,коя марка точно?
    В магазините за козметика ли се продава?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си