Попринцип не пиша във форуми или питам за съвети с личния със живот но почвам да си мисля че ако не попитам някой ще съм загубена кауза.
Неко се представя,
аз съм 16 годишно момче което живее в малък пристанищен град на име Лом.Покрай надпреварата за кметския пост в общината на откриването на инициятива на моят баща и няколко други негови приятели видях едно момиче чието име ще променя за да не се издам ако има регистрация във този форум, нека я наречем Белeза. Лично не я познавам, понеже съм бил на някои от нейните представления в театъра, останах с впечатлението че тя обича да пее и да участва в пиеси.Както и да е, на откриването на кампанията чието име няма да спомена, докато аз стоях тихо на третия ред и управлявайки една презентация я гледах как пее, играе и танцува, при което предполагам че сте се сетили хлътнах до уши. Ние учиме в едно и също училище но в различни паралелки, също така класовете ни са врата срещу врата.В крайна сметка въпросът ми е как да се запозная с нея като имаме в предвид че ние не се познаваме никак, аз не познавам нейните приятели нито тя мойте така че не поддържаме каквито и да са контакти един с друг.Въпросът ми е как да се запозная с нея по начин по който тя няма да ме отхвърли на момента и по който ще й бъда интересен или поне ще привлече вниманието й?
Благодаря ви предварително