Отсега ти казвам, че най-вероятно не си неин тип момче, но трябва да пробваш. Най-добре сама, може и докато е в група с няколко момичета.
Щом е певица, красива и тн. обикновено тия момичета са красиви и известни в средата си. Демек си падат по лидери, които са забавни, мръсници, без задръжки, нагли, интересни, с голямо самочувствие, с перверзно излъчване, хубави или с чар, може и двете. Колкото и да го отричат жените... тва е така. Факт, доказан. Трябва да можеш да кажеш каквото си поискаш, когато си поискаш и докато го казваш да гледаш директно в очите с най-наглия провокативен и предизвикателен поглед. Жените го отричат, но това в някои случаи дори може да ги подмокри. Когато си такъв, просто всички те харесват и ти сам избираш накъде да си разпределиш енергията. Накъдето ти отиде основният заряд от енергията, това момиче получаваш. Другите просто гледат и завиждат. Винаги ще има момичета, които ще ги е страх да са с теб, защото са с прикрито, но ниско самочувствие. Някои от тези не могат просто да приемат факта, че ти си желан от много и може да имаш която си поискаш. Затова ги е страх да са с теб, за да не бъдат "поредната".
Да си такъв, какъвто аз описвам е или прекалено лесно или невъзможно трудно. Ако ти идва отвътре и самият ти си такъв, е лесно. Иначе не е. За това ти трябват много развити емоционална и социална интелигентност, другите качества, които изброих + непукизъм и много опит и развитие.
Въпросът е как ще бъдеш възприет. Щи дам пример с журналистите. Виж Карбовски. Може да каже каквото си поиска, както си поиска, без никой нищо да може да му каже, защото това са стила и чара му, но ако тоя типът, дето води Тази Сутрин започне да се държи нагло като Карбовски веднага ще го заклеймят. Не за друго, а защото двете личности са възприети по различни начини. Ако ти си възприет от твоята среда като доброто момче, което седи зад компютъра и прещраква анонимно презентациите, тогава няма да можеш да се промениш в техните очи, или поне ще е трудно, но при новите запознанства можеш да въведеш нова линия в начина ти на общуване с някой човек, и когато го направиш, този човек ще те възприема по начина, по който ти си му показал и си се представил. Например, мен до 7ми клас ме взимаха за шматка и не можех да го променя, но след това докато не завърших са ме третирали винаги най-малкото с респект, тва като пример.
едит: Така и никой не разбра, че няма значение КАКВО казваш, а има значение как го казваш, какво излъчваш докато го казваш, невербалната комуникация, жестовете, погледът, химията. Аз, например, в част от времето когато съм с момиче дрънкам доста глупости с цел да е забавно и да не е неловко за нея (защото на мен почти никога не ми е неловко) Ако бях друг човек, с друг поглед, държание, мимики, жестове, излъчване.. тия простотии, които говоря понякога щяха да звучат доста странно да ги говоря и дори отблъскващо.