Найстина съм изненадан от броя отзиви който получих както и качествата им.Брагодаря ви на всички за съветите но ситуацията се е променила. Бях информиран че това момиче си води тайна връзка която дори аз не знам от колко време е траела или дори с кой е, днес колкото и жалко да звучи съм стоял тъжен (но успях някакси да не го показвам пред приятелите си ) и просто се чудя вече. понеже никой не знае външния вид и преполагат че щом зная много неща за компютри съм с наднормено тегло, мога да ви уверя че съм сравнително слаб, 62кг и според повечето хора съм бил привлекателен.(но песимизъмът ми казва другояче ) както и да е аз не съм известен в това училище, преместих се в него миналата година така че нямам каквато и да е репутация така да се каже. Просто толкова мисли са ми на главата вмомента че си я представям как ще се пръсне всеки момент.Както и да е искам ако можете отново да споделите мнение, има ли смисъм да се опитам едни казват "there are other fish in the sea" докато други ми казват че няма лошо да се опиташ. Въпросът ми е има ли смисъл да се опитам. И отново благодаря за отзивите само като видях колко отзиви съм помучил ми се сгре душата