Това, че си различна трябва да е най, ама най-големия ти плюс. Момчетата толкова са свикнали на еднаквите момичета, на еднаквите кукли по улиците, че винаги, когато се запознаят с някоя различна им е доста по-приятно.

На тези години, любовта не е това, което повечето тийнеджъри си мислят, че е. Всеки е минал през това. Не се давай лесно на някого само и само да не си сама. Опознавай хората, бъди общителна.

Аз бях същата като теб, постоянно слушах моите "приятелки" за техните забивки, за техните гаджета, как правят секс и т.н. Не ми харесваше това, че толкова рано са се захванали с връзки и вместо да се изучават, да изпипват нещата на теория, те директно се хвърляха в нечии обятия и после идваха и ми плачеха на рамото...

Опознай на първо място себе си, какво ти харесва, какви са ти критериите за момче, опознавай се и сексуално.

Ще имаш много време да се занимаваш с момчета, ще има доста хора, които ще те разочароват и такива, които ще те радват и ще те карат да се чувстваш добре.

Научи се да бъдеш щастлива сама със себе си, прави неща, които ти харесват, които те карат да се чувстваш добре... изпробвай различни прически да видиш коя най-много ти харесва, слагай лек грим, спортувай... Харесвай се сама, приемай се и ще видиш как ще започнат да ти обръщат повече внимание, да те заглеждат...