.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Спирала

Мега фен Аватара на PullMeCloser

Моята е Макс Фактор- Фолс Лаш Ефект

Този път си взех пак такава, само че Фюжън, някаква нова. Май има минимааааална разлика в четките, но на миглите май не. Много е яка.
    Everything changes, but beauty remains ...

мдамм ползвала съм я (първата) аз пък не съм доволна от нея незнам не ми ги правеше хубаво а тази твоята ми харесва това може да е следващата ми спирала
    ♥ Forev3r ♥

Няма да съжаляваш. Велика е.

Аз ползвам one by one и съм много доволна, но се замислям да си купувам нова..предложения ?

зависи какъв ефект искаш да постигнеш
    спирали хубави - много по нагоре посочените всичките са хубави аз раших че ще е тази с 4Д ефекта иначе автоматичната и тя е хубава и тази на ревлон и няколко коментара по нагоре има снимки на две спирали които също не са лоши ( специално на мен Million Lashes не ми харесва много ползвала съм я)
    много марки имат хубави спирали Макс Фактор , Мейбалийн , Буржоа и т.н.
    кажи какъв ефект искаш за да можем да ти дадем някои и друг съвет
    ♥ Forev3r ♥

йеййййй йейййй йеййййй.............. взех си спиралката тази с 4Д ефекта хубава е не ги прави много плътни но ги издължава и извива ии разделя и ми харесва
    ♥ Forev3r ♥

PullMeCloser , взимай първата , няма да съжаляваш .. когато с една приятелка бяхме в Германия, аз си взех първата, тя - втората. Не мога да опиша колко е хубава. ПРЕПОРЪЧВАМ!
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Аз си взех моята спирала, както казах, но и тази ще я купя скоро, искам да я пробвам

харесва мии харесва мии харесва миии тази на лореал с 4д ефекта вече дори си избрах следващата спирала тази като на PullMeCloser дето е на макс фактор
    ♥ Forev3r ♥

До Winey...искам да ги раделя и да ги извива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си