Момичета навила съм се сега да си взема тази спирала на Ревлон http://www.revlon.com/Revlon-Home/Pr...-Mascara.aspx# и реших да се посъветвам първо с вас. Някой използвал ли я е? Доволен ли е от нея? Колебая се дали да е Ревлон или тази новичката на Bourjois електрическата. А вие какви спирали ползвате?![]()
♥ Forev3r ♥
Не съм я ползвала, но ми изглежда доста хубава![]()
Изглежда добре, но и аз не съм я ползвала. Иначе аз се убедих, че и спирала от 1000 лв да си взема, като не мога да си направя миглите - не мога и т'ва си е.. ;д Учудващо доволна съм от One by one на Maybelline, само с нея ми стават така, както искам. Ползвах една по-скъпа на една приятелка и ми станаха ужасни...така че зависи си.![]()
И аз останах много доволна от ONE BY ONE наистина е невероятна но сега реших да пробвам нещо ново и се спрях на три спиралкитази на ревлон и тези двечките http://www.bourjois.co.uk/catalog/ma...umizer_mascara и http://www.bourjois.co.uk/catalog/ma...erfect_mascara тази последната е автоматична доколкото разбирам четката и се върти
как мислите коя от тричките ще е по хубава ако някой е ползвал някоя от тези да сподели мнение моля
![]()
♥ Forev3r ♥
Тази първата ми изглежда интересна, а втората нещо не ми вдъхва много довериеПървоначално написано от Winey
Марката е хубава и според мен, която и да си вземеш няма да съжаляваш
![]()
всички спирали с таквиа четки сплескват миглтие... четките са от гума и мажат много грозно... взимай си спирали с мнпго гъсти и рошави четки
мисля че четките са им силиконови и точно те са наи добри онизи с космитеслепват и какво искаш да кажеш със сплескват?
![]()
♥ Forev3r ♥
ами сега я гледам на промоция спиралата + сенки за 21 леваПървоначално написано от Me4encety
♥ Forev3r ♥
и аз съм така има едни със изкуствени косми и някакви с естествени пробвала съм естествените ама не съм доволна за изкуствените незнам а тези силиконовите (гумените) никога не са ми слепвали миглите то и от самата спирала си зависи от дължина подреждане и брой бодлички както и от самия туш и тн.Първоначално написано от Rebirthing
♥ Forev3r ♥
Аз използвам Колосал и съм адски довална от нея. Миглите ми стават много хубави а и издаржа много време. Четката е обемна и затова стават хубави.
а тази спирала на колосал за обем ли е може ли да ми кажеш каква е да дадеш линк или нещо![]()
♥ Forev3r ♥
Съжелявам, че използвам темата, но ще ми кажете ли дали тази спирала http://iamshallow.files.wordpress.co...supershock.jpg се продава в магазините, защото съм я виждала само в каталозите на Ейвън? ивис, дм..
женско
Аз в почти всички козметични магазини съм я виждала.Първоначално написано от an0nimn0
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
много + !!Първоначално написано от Goddess
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
и аз не съм виждала ейвън по магазинете ако е магазин на еивън ще я има иначе ще трябва да си я поръчаш а one by one е много добра спирала аз също съм я ползвала и съм страшно доволнано тази спирала на ревлон не мога да я намеря по магазините незнам защо
![]()
♥ Forev3r ♥
Тази на Буржоа с двете стъпки я имам и ми харесва. Първият път като я нанасях нещо не се получи.., но следващите вече е ок![]()
четките и една в друга ли влизат ако можеш пусни снимки да видим как стават миглите много ми е интересноПървоначално написано от taamara
![]()
♥ Forev3r ♥
Четката е една. Просто когато изваждаш първата стъпка четката минава през една тръбичка, където се "изцежда" излишното количество и след това нанасяш като основа, отново вкарваш четката, след това изваждаш стъпка 2, която е доста наплъстена и нанасяш отново върху миглите като финиш вече.
Сега уикенда няма да се гримирам, но в понеделник - да, така че тогава ще пусна снимка, нп![]()
МерсииПървоначално написано от taamara
![]()
♥ Forev3r ♥
Най-накрая избрах коя спирала ще бъдене е никоя от тази реших да си взема една на loreal 4D рекламират я в момента за ефект "изкуствени мигли"
Във вторник сигурно ще си я взема
после ще споделя мнение
♥ Forev3r ♥
Аз вчера много се чудех дали да си взема тази 4D. После четката ми се стори кофти, а бях супер решена да я взема. Загледах Million Lashes, защото една приятелка ми я похвали, обаче в крайна сметка си взех моята си спирала. Много им се чудя и на двете още, но мисля да си взема скоро някоя от тях.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Million Lashes хмм нещо ми е познатоможе ли да ми дадеш линк да видя коя беше мисля че съм я ползвала
иначе коя е твоята спирала
аз преди използвах One by one и съм наистина много доволна казвала съм го по-горе
сега бях твърдо решена да си взема на ревлон тази която съм показала в началото но се разубедих и реших да е тази 4D
![]()
♥ Forev3r ♥