- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-особенен ?
Според вас момче на възраст от 12, 13, 14, 15 години нормално ли е да "обарва" момичета на неговата възраст. В мойто училище това е много честа гледка, а аз такива работи не правя. Вярно е, че на всеки му се ебе с извинение, но не мисля, че е правилно да хванеш някоя за гъза и да си голямият пич. Вие как мислите ?
И аз не смятам, че е нормално да пишеш особенЕН? Втф, особеННо ли пишеш тогава?
Не, не е нормално и нормалните момичета не го допускат. Днес някъв мухльо обара задника на гаджето на свой приятел.
това е възможно най-тъпото нещо, което правят момчетатаа и става вапрос за момчета на по 11-12 години
ам все пак и на момичетата като на им пречи, пипайте си
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Разликата между тях и теб се нарича възпитание .![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Адаша ми днеска ме хвана за гъза ама тея вече да не са гейове ..
едит: Спомням си как миналата година ама нищо чудно и тази да стане да се гонят и помня как един викаше ела тука ма ре и направо все едно си е вид изнасилване.
Сещам се като бях 6, 7 клас и някое моммче ме пляснеше по дупето как се кефех. Сега като ги вида на тая възраст и ми е адски смешно. Или пък в моята гимназия момичетата от 5, 6 клас с гримовете и със жалките опити да се харесат на батковците...![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Ми те женичките не се противят.Тия дето си държат на достойнството-не,но разглезените пикли е нормално.
of course !Първоначално написано от elysunny
![]()
Пий българи с българи. Объркал съм нещо и веднага хаха еми вие като объркате и аз ще ви се смея. Пишете по темата не се смейте на себе си.
Това ме навежда на мисълта как едни момчета от моя клас миналата година на*баха една съученичка.. Така де, през дрехите, ама класната ги води при психолог да им говори за изнасилвания ;д![]()
БТВ. Това си е простотия според мен, не на всеки му е приятно да го обарват отзад.. Не знам защо повечето момчета си мислят, че ще привлечат внимание като се хвалят колко им е голям, обарват момичетата и пр. О.О
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Не си особенен, дори и особен не си.... просто не си простак. Хайде сега отиди да се научиш да пишеш.
Нормално е и аз кат бях 5/6 клас все се мъчихме да ги вкарваме в тоалетните ся кат се сетя смешно ми става после колко шамари ни раздваше треньора и класния ;д
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Да , нормално е ! Възпитаните момчета не го правят . Стреми се да си далече от тях в това отношение .
Или всичко или нищо .