.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

По-особенен ?

Според вас момче на възраст от 12, 13, 14, 15 години нормално ли е да "обарва" момичета на неговата възраст. В мойто училище това е много честа гледка, а аз такива работи не правя. Вярно е, че на всеки му се ебе с извинение, но не мисля, че е правилно да хванеш някоя за гъза и да си голямият пич. Вие как мислите ?

anonymous708973
    Guest
    И аз не смятам, че е нормално да пишеш особенЕН? Втф, особеННо ли пишеш тогава?

Не, не е нормално и нормалните момичета не го допускат. Днес някъв мухльо обара задника на гаджето на свой приятел.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    това е възможно най-тъпото нещо, което правят момчетата а и става вапрос за момчета на по 11-12 години ам все пак и на момичетата като на им пречи, пипайте си
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Разликата между тях и теб се нарича възпитание .
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Адаша ми днеска ме хвана за гъза ама тея вече да не са гейове ..

едит: Спомням си как миналата година ама нищо чудно и тази да стане да се гонят и помня как един викаше ела тука ма ре и направо все едно си е вид изнасилване.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Сещам се като бях 6, 7 клас и някое моммче ме пляснеше по дупето как се кефех. Сега като ги вида на тая възраст и ми е адски смешно. Или пък в моята гимназия момичетата от 5, 6 клас с гримовете и със жалките опити да се харесат на батковците...
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Повече от фен
    Ми те женичките не се противят.Тия дето си държат на достойнството-не,но разглезените пикли е нормално.

Супер фен Аватара на elysunny
    По-особенен ?

really ?

Голям фен Аватара на pofek
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    По-особенен ?

really ?
    of course !
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Пий българи с българи . Объркал съм нещо и веднага хаха еми вие като объркате и аз ще ви се смея. Пишете по темата не се смейте на себе си.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Това ме навежда на мисълта как едни момчета от моя клас миналата година на*баха една съученичка.. Така де, през дрехите, ама класната ги води при психолог да им говори за изнасилвания ;д
    БТВ. Това си е простотия според мен, не на всеки му е приятно да го обарват отзад.. Не знам защо повечето момчета си мислят, че ще привлечат внимание като се хвалят колко им е голям, обарват момичетата и пр. О.О
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не си особенен, дори и особен не си.... просто не си простак. Хайде сега отиди да се научиш да пишеш.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Нормално е,тогава все още им е интересно

Фен Аватара на marmalad400
    Град
    Plovdiv
    Нормално е и аз кат бях 5/6 клас все се мъчихме да ги вкарваме в тоалетните ся кат се сетя смешно ми става после колко шамари ни раздваше треньора и класния ;д
    Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı

Голям фен
    Да , нормално е ! Възпитаните момчета не го правят . Стреми се да си далече от тях в това отношение .
    Или всичко или нищо .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си