.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Нормално ли е?

Нормално ли е да чувам от приятеля си реплики от рода на "Тази е много красива", "Онази е най - красивата в училището ми", "Третата е много симпатична"?? Дори получих признание, че еди коя си е по - хубава от мен. НО си бил влюбен в мен човека, а еди кои си били просто много хубави момичета..
    Бтв, заедно сме от година и полвина и нещата са сериозни.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еми това, че еди коя си е по-хубава и на мен не би ми било приятно да го чуя, но другото е просто изразяване на мнение.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Не.

Глупак ... Извинявай
    Be careful what you wish for.. punk

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Струва ми се, че нещо куца във връзка ви, за да говори такива неща за други, когато е с теб. Особено това "признание", че еди коя си била по хубава от тебе.

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Еми това, че еди коя си е по-хубава и на мен не би ми било приятно да го чуя, но другото е просто изразяване на мнение.
    Ами на мен определено не ми е приятно да го чуя, но съм наясно, че не съм най - красивата на света, но... от една страна си мисля, че всички момчета им минават такива мисли през главата, но малко са тези като моя, които си казват всичко..
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Ами на мен определено не ми е приятно да го чуя, но съм наясно, че не съм най - красивата на света, но... от една страна си мисля, че всички момчета им минават такива мисли през главата, но малко са тези като моя, които си казват всичко..
    Нали знаеш, че смелостта ( да си признае в твоя случай ) понякога граничи с наглостта?

Град
    Варненска чайка
    Аз си мисля, че на всяко едно момче, като види хубаво момиче му минават такива мисли през главата. Не знам, аз също като видя хубаво момче и си мисля " Леле, колко е краасиив", но като съм с моя не си позволявам да го казвам на глас.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

[quote="DragonLady"]
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Нали знаеш, че смелостта ( да си признае в твоя случай ) понякога граничи с наглостта?[/quote

Ами виж сега, оценявам искреността му, а и той ми казва, че просто с хубави момичета и не може да каже на черното бяло, но на мен ми идва в повече, наистина...
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Софийските потайности
    Аз с бившата ми приятелка си обсъждахме жените като стой та гледай. Но това дори и да си помисля, че някое момиче е по-красиво от приятелката ми, камо ли да го кажа, е просто недопустимо ! За мен това е една страхотна обида!!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Еми не знам какво да ти кажа....не е нормално!

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Еми не знам какво да ти кажа....не е нормално!
    ... Най ме е страх в крайна сметка да не да има изневяра от негова страна..
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Варненска чайка
    Говори ли с него ?

Hilary_

Говори ли с него ?
    Да. Каза ми, че това че са по красиви за него, не означава, че е влюбен в тях, а бил влюбен в мен и тем подобни.. Не ги бил сравнявал с мен, а просто забелязвал коя е красива и коя не...
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    нормално е, аз съм същия
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    нормално е, аз съм същия
    Ся бъзикаш ли се или си сериозен, щот на някои хора сигурно им е смешно, ама мене хич не ми е до смях. И дай малко по 'подробен' отговор.
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не е бъзикам, аз винаги като съм бил с гаже и с нея като сме някъде и видя някоя хубава винаги я коментирам, до сега на никоя не и е пречило.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    не е бъзикам, аз винаги като съм бил с гаже и с нея като сме някъде и видя някоя хубава винаги я коментирам, до сега на никоя не и е пречило.

Да, но тук не става въпрос за някоя, която си видял и пойче няма да видиш, а примерно за общи познати. И не е ставало само за няколко. Доколкото съм запозната 2-3 са по - красиви от мене, а останалите са просто красиви../егати обясненията, чак ми става жал, че се занимавам, ама любов../
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Други мнения?
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Е, нормално е да коментира разни момичета, че са хубави и т.н
    Но пък да казва, че някоя е по-хубава от теб... не звучи добре, дори да е по- хубава, защо ще ти го казва, освен ако не цели да те унижи...
    NOH8

ти как реагирана коментарите му?(на момента имам предвид) възможно е да го прави,защото иска да те накара да поревнуваш малко,може да се чувства недооценен от твоя страна,или да покаже,че му липсва внимание,затова да те дразни.Имах едно бивше гадже,не го взимах прекалено насериозно и веднъж пред мен почна да флиртува с най-добрата ми приятелка..не ме впечатли особено,даже беше жалко от негова страна...
    пп: не се притеснявай,не ти изневерява,ако го правеше или има такова намерение щеше да е по дискретен в изказванията си за момичетата,а не да говори открито пред теб

По негови думи ми го казва, защото е искрен с мен и смята, че това не е кой знае какво и е нормално. По мое мнение: опитва се да си вдигне самочувствието на мой гръб!
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Нека си коментира. Нищо лошо, но...

Само един коцкар ще казва, че еди коя си е по-хубава от теб.

Самото сравнението говори достатъчно.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    ти как реагирана коментарите му?(на момента имам предвид) възможно е да го прави,защото иска да те накара да поревнуваш малко,може да се чувства недооценен от твоя страна,или да покаже,че му липсва внимание,затова да те дразни.Имах едно бивше гадже,не го взимах прекалено насериозно и веднъж пред мен почна да флиртува с най-добрата ми приятелка..не ме впечатли особено,даже беше жалко от негова страна...
    пп: не се притеснявай,не ти изневерява,ако го правеше или има такова намерение щеше да е по дискретен в изказванията си за момичетата,а не да говори открито пред теб
    Първия път, когато ми го каза просто стоях и слушах - нито съм правила проблем, нито нищо, но като видя, че ми стана неприятно каза, че уж било на бъзик. Обаче от днескашния разговор в крайна сметка разбрах, че не е било бъзик.. А как реагирах днес: ами обясних, че за мен това не е нормално, защото аз откакто съм започнала да го обичам не съм мислила чаак такива неща за други момчета. Да, може и да му липсва внимание, но след тези думи как да се държа с него така, сякаш съм луда по него..
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

не много ясно,аз лично бих му го върнала,да види хубаво ли е...иначе забрави темата,не си докарвай повече главоболия,дано да е разбрал от дума и да не се повтаря ситуацията.Малко момчета всъщност осъзнават,че всяка тяхна дума влияе на момичешката психика ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си