Здр. на всички,попринцип не пиша по такива форуми,нито пък занимавам някого с моите проблеми но... Значи харесах си едно момиче и то мен си ме хареса и то много има химия доста,но тя си има фр. иска да се видим постоянно си пишем смс, скайпове,постоянно ми казва колко много ме харесва че ме санува и т.н казва ми че ако оспеем да се видим на саме незнам кво щяла да ми причини :P но постоянно се крие от неиния,казва че няма никакви чувства и че нз как е тръгнала с него от самото начало,но не иска да го остави защото била свикнала с него те ходят половин година.... нз кво да правя как да постъпя,веднъж касаха тя ми звънна и ми каза че сиг пак ще се саберат че и е мъчно,бил ревал по тела ходи с него от сажъление, но аз ко да правя дали има смисал да чакам,тя къса с него а той не я оставя, аз ако чакам той да скъса с нея мисля че никога няма да стане защото знае че си е обитак и не може да си намери друга такава.Аз неискам да я оставям защото знам че е свястна,а до сега съм имал връзки за по месец най-много,нз ко да правя.