- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Добър тоник за лице?
Здравейте хора!
Искам да ми препоръчате,някакъв тоник за лице,от който сте доволни.
Аз съм с мазна кожа и до сега не съм ползвала.
Единственото,което си слагах на лицето по едно време,след почистване беше розова вода.
Сега искам да пробвам някой тоник.
Давайте и ориентировачни цени
Благодаря ви.![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма да е зле да ни насочиш с какви пари разполагаш, защото така ..![]()
To infinity and beyond.
Хмм...да речем 15-20 лв.MAX.
Ами,до колкото знам,точно за тонизиране на лицето след почистване![]()
Ето ти Био козметика:Първоначално написано от Colombia
Много е добър! Ако си вземеш и измиващия гел и крема(това е цялата хидратираща серия на билка) ще се чувстваш много добре.
Моята кожа е смесена и тази серия ми я тонизира, хидратира и матира. Кремчето е вълшебно. Бързо попива! И как мерише...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Имаш ли идея дали извън Бг ги продават. Сори за глупавите въпроси, ама...Първоначално написано от ledenakrasota
Не е тъп.![]()
malka_sladkka, виж в сайта им. Или им пиши, защото така не съм запозната. иначе сигурно може да се поръчат.Най-лесно е да ти ги прати някой познат.
![]()
Colombia, тоника е само 3 лв. Цялата серия ще ти излезе към 14-15лв.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Мисля си, че марката е българска, но не съм сигурна и затова питах. Варианта с изпращането до изключвам, защото ще ми дойде скъпичко, докато да ги получа от БгПървоначално написано от ledenakrasota
А съм чувала много добри мнения за марката
Първоначално написано от malka_sladkka
Затова ти препоръчвам да им пишеш. http://www.krasnaya-bg.com/index.html Ето сайта. Поинтересувай се.![]()
и аз ползвам този на Билка.
Хубавото му е, че има 2 екстракта още в началото на състава, а лошото е, че не е точно "био", защото има парабени.
Ако се сетя за нещо по - добро ще пиша пак.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да, въобще не е "био". В един форум много препоръчваха измиващия гел от тази серия и аз си го взех... след известно време много го оплюха, защото имал парабени... Иначе и аз съм се замисляла дали да не си взема и тоника от тази серия. В друг форум и аз поисках да ми препоръчат тоник и ми препоръчаха на Balea - ето този http://www.pinkmelon.de/wp-content/u..._gr%C3%BCn.jpg Не съм си го взела все още, скоро ще отида до DM да го видя.Първоначално написано от Hilary_
Ок,хора...много ви благодаря за отговорите.
Ако някой се сети още нещо,нека пише.![]()
Минал е покрай биотоПървоначално написано от girl91
. Този гел на Балеа не мисля, че е лош, няма парабени, а и щом е за млада кожа, предполагам регулира омазняването.
Към авторката - като цяло тоника идва малко излишен продукт, защото според мен единственото което прави е да отмие остатъците от измиващия гел. Само с тоник не може да минеш...За това по-добре измиващ гел който върши всичко.
Аз съм доволна от тониците на Гарниер, особено от този за чувствителна и суха кожа.![]()
http://www.ivis.bg/garnier-essential...BB.-p3140.html
Този също :
http://apteka.framar.bg/30061784/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
To infinity and beyond.
Глас и от мен за този на Билка. Божествен е, и мирише на пъпеш <3
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Първоначално написано от DesireToFire
Така е. И авторке, препоръчвам ти го, защото си с мазна кожа, а трудно се намира добър.
Био-козметика е и цената е смешна за такова злато. Просто не знаеш какво съкровище е.![]()
Благодаря на ВСИЧКИ!!!
Определено ще погледна този на Билка.
Ще вида и другите,които препоръчахте.
Мерси още веднъж!![]()
Въобще не е био... защо го повтаряте това не знам... В биокозметиката би трябвало да няма парабени....Първоначално написано от ledenakrasota
Имам измиващия гел на Билка и поглеждам съдържанието - някои от съставките намирам в този списък "Топ 10 на най-опасните съставки в козметиката" - https://sites.google.com/site/ovuchk...-v-kozmetikata
Първоначално написано от girl91
Съвсем нормално е да се използват в козметиката за да запазят продължителността на продукта. Но си има една граница! Има и разлика между козметика и козметика.
Продуктите които си приготвяш сама ще изтраят седмица-две в хладилника.
Има различни под видови. Просто забрави да ми копираш нещо от нета и да ми казваш. Ето. Грешно е. Има огромна разлика между видовете козметики и тяхната обработка, както и употребата на определени съставки и техните разновидности.![]()
И аз имам хидратиращата серия на билка, освен гела.
И не ми харесват, не знам защо.. и миризмата ми е някаква гаднa :/