.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на girl91
    Просто казвам, че не е биокозметика. Не искам да отказвам авторката от този тоник на Билка, аз самата използвам гела от тази серия (макар и много рядко). В днешно време в храната, в козметиката и т.н. слагат какви ли не неща....

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Билка е био-козметика. Във всяка козметика има стиуланти. В биото са само за по-дълъг срок. А тези като Нивеа са си разработени по специални технологии. Просто не бъркай понятията.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Билка е био-козметика. Във всяка козметика има стиуланти. В биото са само за по-дълъг срок. А тези като Нивеа са си разработени по специални технологии. Просто не бъркай понятията.
    Аз не знам Билка да имат сертификат за био козметика, така че в случая спорът е излишен ..

Голям фен Аватара на Colombia
    Не можете да ме разколебаете с тези коментари.
    Пределно ясно ми е,че в козметиката и навсякъде както каза girl91 има доста химия.
    Та...просто в някои продукти е по-малко,от колкото в други.Това е
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

http://www.krasnaya-bg.com/krasnaya/bg/rewards.html

Точка.
    тиии правиш ли разлика между приз/диплом/ и СЕРТИФИКАТ?

Би трябвало да е на опаковката, но такъв НЯМА!!
    (лично съм проверила за тоника)

Така, че тия отличия изобщо не важат в случая ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    http://www.krasnaya-bg.com/krasnaya/bg/rewards.html

Точка.
    тиии правиш ли разлика между приз/диплом/ и СЕРТИФИКАТ?

Би трябвало да е на опаковката, но такъв НЯМА!!
    (лично съм проверила за тоника)

Така, че тия отличия изобщо не важат в случая ..
    Не ти говоря за никакви сертификати. Имах друго предвид, но нищо. Говорим за различни неща. Спорът е излишен.

ма да бе точно и аз това си мислех ..
    От 2 страници говорим за едно и също и изведнъж нещата стават различни .. whatever ..

Супер фен Аватара на lqlq89
    А за този какво мислите?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Предварително се извинявам на авторката, че и флудя в темата, но не мога да се сдържа.

Билка НВ е био козметика. НЕ подвеждайте хората !!!

Има разлика между билкова, био, натурална и органик козметика! Всяка козметика която в съдържанието си има билкови екстракти или е на основата на билки, може да си лепне етикет "билкова" . Всяка козметика съдържаща натурални екстракти или е на основата на натурални компоненти също може да се нарече "натурална". И двете квалификации обаче не означават, че не съдържат вредни вещества.
    За органик и био козметиката се изисква нещо повече. При органик козметиката съставките на продукта или % от съставките са добити чрез органично производство. За да бъде една козметика био пък трябва да има сертификат. Сертифициращи органи са BDIH, EcoCert, Cosmebio, USDA, Soil Association, Bio-Siegel.

А парабените са евтини консерванти използвани само от фирми които не ги е грижа за клиента . Има козметика без парабени ! Консервира се с по-скъпи и безвредни консерванти.

аз лично съм доволен от този тоник за лице http://faberlic.bg/litse/pochistvane

Повече от фен
    Опитай тази мицеларна вода,не е скъпа и помага за намаляване на лъскавината по кожата L'Oréal Paris Skin Perfection

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си