.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Мъжете и жените раци

се целуваме най-чувствено и страстно от всички зодии! Може да трае до безкрай!
    Много сме ревниви, но се владеем( поне аз). Домошари сме и държим на семейството. Злопаметни, но лесно прощаваме. Някои са големи инати, други егоисти. Но като цяло сме прелест, защото семейството е на първо място и сме разбрани.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    и ти си раче, а

Град
    Да!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Нищо лично, ама за раците ми прави впечатление, че са винаги наобратно... правят 1 крачка напред и 2 назад. Ти му обесняваш нещо, то винаги наопаки... Иначе, верно сте много добри и поставяте семейството на пиедестал, обаче сте и големи егоисти...

Едни от най-яките хора са.. Най-много приятели имам от тази зодия.

Мега фен Аватара на Chacho
    Сутринта ядох сандвич с ролца от раци.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Най-добре се целува овена, според хороскопа !

П.П - не съм Овен !

Град
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Най-добре се целува овена, според хороскопа !

П.П - не съм Овен !

Ние сме по-добри!

robles, човек, който държи на семейството не е егоист. Има такива единици и то най-страшните.

Тва с целувките си е до човека, за домошарите - повечето раци, които познавам не са такива, иначе за ината и останалото съм съгласна на 100%.

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Ние, раците сме перфектни.
    женско

Няма такова нещо като зодиите. Пълни глупости са. Докажети ми, че има такаво нещо. Аре де!
    Аз съм реалист.

Град
    Софийските потайности
    Оф, пак зодиите... Това някакъв начин за превъзмогване на хора, които са ви зарязали, ли е ? Ми той щото е телец и за тва не стана нищо между нас.. Ако имаше дори и капка вярност във всичките глупости, които се пишат в нета за зодиите, 90% от потребителите вярващи в тях да са девствени...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Оф, пак зодиите... Това някакъв начин за превъзмогване на хора, които са ви зарязали, ли е ? Ми той щото е телец и за тва не стана нищо между нас.. Ако имаше дори и капка вярност във всичките глупости, които се пишат в нета за зодиите, 90% от потребителите вярващи в тях да са девствени...
    така си е..
    според мен са пълни глупости
    и стига сте правили по 1000 теми за телец ,дева ,лъв и останалите зодии

theo <333

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мдам.. вярно си е .. ние си се целуваме най-хубаво ;dd ... И останалите работи и те са верни ... Абе, харесвам си зодията ^^

Цитирай Първоначално написано от robles
    Нищо лично, ама за раците ми прави впечатление, че са винаги наобратно... правят 1 крачка напред и 2 назад. Ти му обесняваш нещо, то винаги наопаки... Иначе, верно сте много добри и поставяте семейството на пиедестал, обаче сте и големи егоисти...
    Вярно е, поне за мен. Въпреки че моят егоизъм не мисля че е от зодията, а от други предпоставки, но както и да е.
    А винаги съм опозиция, абсолютно винаги, понякога заради идеята само.
    Усещам се, че просто все противореча и изобщо не слушам и това не е позитивно качество.

А между другото, наред с многото ни положителни качества, мисля, че сме най-сдуханите в зодиака, и вечните неудачници. Просто не познавам някой "готин" Рак, някой лидер, нещо такова. Винаги някак сме неудачници и идиоти, които ни въртят на пръстта си.

Рибите са тези, които най-често и най-много ни pay-ват respect

Понякога наистина мразя зодията си.
    Понякога много я обичам и се гордея с нея. : )
    Но аз имам и скорпионски наченки, така че, нищо чудно че съм аwesome, хаха
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    така си е..
    според мен са пълни глупости
    и стига сте правили по 1000 теми за телец ,дева ,лъв и останалите зодии

.....
    Какво значение има зодията.... хах
    awerw

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Щом зодиите са измислени, значи има нещо вярно в тях. Дори и малко.
    женско

Също си падате темерути... така де, имам наблюдения само върху мъже раци, за жените не знам

Цитирай Първоначално написано от an0nimn0
    А в гръцката митология?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    А в гръцката митология?
    Ирелевантен пример - гръцката митология е израз на културата на 1н народ и впоследствие фундамент за цялата европейска култура (имам предвид основа)
    Тя има по-скоро философско значение и ценност, отколкото религиозно. Казвам това, защото много учения, както и много писатели стъпват на тази митология и нейния смисъл в иначе простоватите истории, за да си развият идеите (както се опират и на Библията, де). За пример веднага давам Смирненски - в поезията му е бъкано със символика от гръцките митове, както и библейска символика. (Въглекопач, например)

Това не значи, че някой "вярва" в гр.мит. и в историите вътре.
    Но при астрологията не е така. Хората са октрили истинност в нея и ддо ден днешен вярват, понеже има нещо вярно, дори и малко. В католическа Италия се нагледах на зодиакални "часовници" като паметник.. А нещата с гръцката митология са съвсем различни - никой не вярва, че някога е имало Зевс или Прометей, но пък на тези иначе пълни със скрит смисъл митове стъпва цялата ни култура.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Mъжете раци са точни хора,обаче жените....ужас-луди,психически не са добре ужас ужас...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ние, раците сме перфектни.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    А в гръцката митология?
    Ирелевантен пример - гръцката митология е израз на културата на 1н народ и впоследствие фундамент за цялата европейска култура (имам предвид основа)
    Тя има по-скоро философско значение и ценност, отколкото религиозно. Казвам това, защото много учения, както и много писатели стъпват на тази митология и нейния смисъл в иначе простоватите истории, за да си развият идеите (както се опират и на Библията, де). За пример веднага давам Смирненски - в поезията му е бъкано със символика от гръцките митове, както и библейска символика. (Въглекопач, например)

Това не значи, че някой "вярва" в гр.мит. и в историите вътре.
    Но при астрологията не е така. Хората са октрили истинност в нея и до ден днешен вярват, понеже има нещо вярно, дори и малко. В католическа Италия се нагледах на зодиакални "часовници" като паметник.. А нещата с гръцката митология са съвсем различни - никой не вярва, че някога е имало Зевс или Прометей, но пък на тези иначе пълни със скрит смисъл митове стъпва цялата ни култура.

Боговете са прототипи на хората. Не са съвършени. И те допускат грешки. Имат човешки качества. Като коцкаря Зевс и ревнивата Хера.
    Елините са уникални хора.
    Те не вярват в нещо си и до там. Това са хора на мисълта. Велики умове. Не са робували на това какво е казано или написано еди къде си. А са се задвижвали от своя механизъм. Философията работи за тях, а не те за нея. Както е и в Древен Рим.

Функцията на митологията в Елада е била да обяснява заобикалящия ги свят. Различното поведение в хората също е трябвало да бъде сложено в някакви рамки и от там - астрологията. Днешно време в научните среди никой не взима насериозно астролозите, просто защото е псевдонаука.

И аз да кажа 100 общи неща, и по мен ще се заблуждават хората. Защо? Защото хората са доволни на "То за повечето хора е вярно" и "Голяма част от нещата тук са така". Да не говорим, че зодиаците са пълни с противоречия от вида: "Обичаш да вършиш нещата самостоятелно, но въпреки това умееш да работиш и в група." С един куршум - два заека.

Град
    Функцията на митологията в Елада е била да обяснява заобикалящия ги свят. Различното поведение в хората също е трябвало да бъде сложено в някакви рамки и от там - астрологията. Днешно време в научните среди никой не взима насериозно астролозите, просто защото е псевдонаука.

И аз да кажа 100 общи неща, и по мен ще се заблуждават хората. Защо? Защото хората са доволни на "То за повечето хора е вярно" и "Голяма част от нещата тук са така". Да не говорим, че зодиаците са пълни с противоречия от вида: "Обичаш да вършиш нещата самостоятелно, но въпреки това умееш да работиш и в група." С един куршум - два заека.

Всъщност един истински астролог ще ти разкрие и най-малките тайни. Забрави глупостите по нета. Както хюман дизайн е стратегия за живота. Има много истини. Всичко това си е психология, ако щеш. Навсякъде се пише и се говори за едно и също. Ти избираш, кое на теб ти допада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си