.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Град
    Sofia

Как да направя мусколи в моето положение

Аз съм момче на 15, но всички ми викат, че изглеждам на 13 някой даже ми викат и на 12. Тежа едвам 51 килограма и не съм имал гадже от години. От една седмица ходя на лост и правя лицеви упори и даже един приятел ми предлага да взимаме хранителни добавки. Не ходя на фитнес и не взимам добавки но искам да имам хубаво тяло. Ако е възможна помогнете

с тия лостове се 1 си праиш ... почни фитнес,яж по много,наблягай на базови упражнения лег,клек,тяга,раменна преса ,набиране,гребане с щанга и така на татак праиш като за начало 3 упражнения по 3 серии по 8-10 повторения на група..тренираш група по веднъж седнично..и най важното яж много

Цитирай Първоначално написано от newest123
    с тия лостове се 1 си праиш ... почни фитнес,яж по много,наблягай на базови упражнения лег,клек,тяга,раменна преса ,набиране,гребане с щанга и така на татак праиш като за начало 3 упражнения по 3 серии по 8-10 повторения на група..тренираш група по веднъж седнично..и най важното яж много
    за всичко съм съгласен, но мисля, че за маса до 8 ти стигат

Дам, май последното ти гадже е от детската градина

Супер фен Аватара на HolyShit
    Ще ти помогна за сега по този начин- не си хаби парите за добавки.

Целта ти е маса,така ли ..?

ВВД - http://www.bb-team.org/articles/909_...atna-dieta-vvd
    Тренировка - http://www.bb-team.org/workout/1567_...starata-shkola

Тренировката не е нужно да спазваш точно тази,просто понеже е предназначена за маса.Иначе може сам да си направиш базови упражнения + малко скрипци и машинки.Повторения правиш 5-8 ,най-много 10,може да се пуснеш и по някаква кръгова за начинаещи,има доста примерни програми в интернет.Упражненията може да ги гледаш също по интернет,ако нямате инструктор в залата която ще ходиш (ако ходиш)

Фен
    Град
    София
    +
    !!!

клек и тяга няма да му се отразят добре като имаш на предвид, че е на 15 и не е ходил на фитнес никога,даже и гребането с щанга няма смисъл да го прави в началото,защотото няма да го прави правилно.

Повече от фен
    има зали ,и едни хора които се казват треньори-отиваш,питаш и дейставаш..ако си от пловдив-пиши ми лично
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Град
    Sofia
    Мерси за отговорите значи с един приятел ще се записвам с инструктор и правя упражнения всеки ден на серий примерно 10 сутрин, следобяд и след даскало.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Okioto
    и правя упражнения всеки ден на серий примерно 10 сутрин, следобяд и след даскало.

Това ли разбра от всичко изписано до сега ?

Повече от фен
    Първо давай на зърнена диета (ядеш всичко което зърнеш)... докато станеш 65-70кг. ядеш често и по-много! После пишеш пак за диета... наблягаш МНОГО на яйца,месо, мляко, извара, грах, картоф, ХЛЯБ! НО (голямо НО) докато се храниш като свиня блъскай яко в фитнеса. Докаго вдигнеш тия кила и в фитнеса ще дигнеш доста ако тренираш както трябва... бях като теб и докато станах 65. доста дигнах в фитнеса

И ЕДИН ДЕН ХОДИШ 1 ПРОПУСКАШ А НЕ СУТРИН, ОБЯД, СЛЕТОБЯД, ВЕЧЕР И ПОНЕЖЕ НОЩЕМ Е ЗАТВОРЕНА ЗАЛАТА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ !!!!!

Супер фен Аватара на Everytime
    В твоето положение мускОли едва ли.. ама мускУли може и да направиш,ако се храниш както трябва и тренираш ЕДИН път на ден,но качествено,и не всеки ден. Успех!
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си