- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СТРЕЛЕЦ .
Гледам тука има 2-3 темички за зодии .. Та реших да попитам какво мислите за Стрелците .. Вие има ли ли сте връзка с Стрелец, как Ви караше, да се чувствате ..?
Споделете всичко ,което ви хрумне зa Стрелците
П.с : НЕ СПАМЕТЕ ИЗЛИШНО Е !
Или всичко или нищо .
Била съм с стрелец година и месец и да ти кажа изобщо не съм очарована... Ужасна зодия..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Хайде , спрете с подобни глупости. Не знам за кой път ще го повторя: Не зодията определя характера на човека.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
This topic tells me about you that you participate in the mass cultural delusion that the sun's apparent pisition relative to arbitrarily defined constellations at the time of your birth somehow affects your personality.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Най-гадната зодия след Близнаци и Водолей![]()
Никой да не се обижда.. просто наистина тези хора които познавам с тези зодии са ужасни хора!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Аз съм стрелец, не вярвам в зодиите, ама много хора са ми казвали че съм голям темерут, така че прави си изводи.![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Аз ги харесвам... сегашния ми приятел е стрелец... за сега не съм видяла нищо лошо от тях ;д
Интересно .
Или всичко или нищо .
АРЕ СТИГА С ТИЯ ЗОДИИ!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
за стрелците ..... много са забавни добра компания умни и целеустремени(тва са плюсовете) не са честни,ревнуват много (минусите)
![]()
![]()
![]()
знам аз съм стрелец
![]()
![]()
![]()
грррррр ... аре спрете се вече с тия скапани зодии беееее!!!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
О, не отново![]()
![]()
Сериозно, наистина ли сте толкова безмозъчни, опадали и отхвърлени, че чак по ши*аната зодия ще си избирате мъж?!?!?! Колко трябва да си жалък, че зодията да ти е водещ фактор в живота... Колко....
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Представям си авторката, която ходи по улицата и пита момчетата, коя зодия са. И почва да им разправя, че няма да се получи, защото те са еди к'ви си пък тя е еди к'ва си... и че в този ден и е писано да срещне "истинската" любов. Така е казал хороскопът и все пак.
п.с. колко трябва да си отчаян, че да вярваш в подобни неща? И да си мислиш, че хороскопът ти казва нещо и то ще се случи разбираш ли. Разбирам да го четете за ташака, ама да се връзвате и да вярвате в някакви зодии и простотии и анализите на група дебили... всеедно стрелците са от - до еднакви както и всички останали. МНОГО ЗЛЕ!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
че кво им е на близнаците и водолеите?Първоначално написано от nepowtorima
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Още ли продължавате с тези простотии за зодиите![]()
Падам от смях само като прочета някой пост,в който определяте хората само по зодиите им-близнаците били тъпи,водолеите били прости,козирозите били нахални и прочие.
AAHXHAHXAHHXAH![]()
![]()
![]()
Само един скорпион може да напише такова нещо.Първоначално написано от Sh@d0w
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми сегашния ми е стрелец.Любвеобилен е.Обаче проблема е,че аз съм скорпион и двамата сме лидери по зодия и по характер.Обаче още не се е проявил много като такъв.Така,че нямам проблеми с него.
Запрете се малко
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire