Чак днес осъзнах, че моят приятел не е нормален човек, а някъв звяр и обмислям да скъсам с него.

Тази вечер аз и приятелят ми бяхме на купон с Пенка, Драганка, Иванка и Пенчо, Драганчо и Иванчо, ние сме много добри френдове с тях.

Бяхме седнали на масата, пиехме водка "Флирт" и слушахме чалга, с момичетата говорехме за анален секс,а после обсъждахме колко е грозен нашият кумир Николета Лозанова, момчетата говореха за футбол и псуваха, но моят приятел седше безучастен и гледаше в земята.
Донякъде го разбирам - все пак Пенчо имаше толкова розова тениска, Драганчо такава обеца на пъпа, а Иванчо такъв френски маникюр, при такава конкуренция и аз бих мълчала.

После почнахме да танцуваме кючеци по масите, столовете, гардеробите и етц. мебелировка, така показвахме колко сме горди от фактът, че сме българи. Моят приятел не искаше да танцува с нас, всички го гледахме, като извънземен и му се подигравахме.

Решихме да направим оргия, иначе нямаше да истински купон.
Моят приятел не искаше да се включи, както винаги... Не го виня сигуро се срамува от тялото си, все пак няма плочки и бицепси, като другите - не взима стероиди, глупакът, хаха!

Докато правихме оргия, идиотът му с идиот сменил радиостанцията от "Мазна Чалга Фм" на някаква просташка чуждестранна музика с китари!

Разбира се го набихме групово, както щяхме да направим, така или иначе - все пак, ако няма бой няма да е истински купон.
След, като го набихме му взехме дрехите и портфейла и го изхвърлихме гол на улицата.

Тази случка ми отвори очите...Мисля, че той не ме заслужава, нито е богат, нито мускулест, дори не отговаря на елементарните обществени изисквания - да е модерен и да слуша чалга! Сигурно ви звучи много странно, че има такъв човек, но ето че има!!!
А да не ви казвам в лицето на какво прилича и как според хороскопа зодиите ни не си подхождат...

Още утре ще скъсам с този изверг!

/Посветено на всички автор(к)и на повърхностни малоумни теми и безсънието ми.