- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моят приятел е изрод.
Surgeon Shen ?Първоначално написано от Grommash
![]()
Иначе, мило, нали ми обеща само мен да обичашебаси !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+Първоначално написано от balu4ka
![]()
![]()
![]()
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Това не знам колко свободно време трябва да има човек, че не само да му дойде такава идиотщина на акъла, ами да седне и да го напише...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Жената е написала 20 мин :Д и добре ми дойде тематаПървоначално написано от Violenza
и стига с това '' нямате ли си друга работа'' много зрели се оказахте..
Само на мен ли ми се струва неуспешен опита?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
Опит за какво? Аз нищо конкретно не съм опитвала да правя..![]()
И ся какво ? От цялата тема си направих иэвод , че така нареченият ти приятел е срамежливо момче и не е вэимало участие в нито 1 от нещата свърэани с купона и е стоял беэучастен. Эащо приятелят ти да е иэрод ? Эащото сменил муэиката на някаква по-друга ? Такива като тебе , които не обичат приятеля си и са способни да го обиждат , бият и тн най-много съм мраэил , жалкото е , че има такива в живота не са и малко дори. А и сте му се подигравали също? Дано Бог не ме срещне с такава жена.Аэ небих бил като приятелят ти толкова беээащитен , иэлиэа , че насила сте го накарали но мен това не ме эасяга.Дано приятелят ти се враэуми и да не се остава някакви да го тъпчат и тн. Личи си че е от свестните.
Кажи ми ако не съм раэбрал правилно . От това което прочетох такъв иэвод си направих.
Първоначално написано от dark_angel3
Много ми е смешно да ми викат така по форумите...![]()
Първоначално написано от Priceless
В момента в който видях как на снимката ти използвана за аватар се целуваш с някакъв веднага отидох да си хвана друго гадже..Ти ме предаде първа! :с
Както и да е мен не ме эасяга това свърэано с вас. Просто ако беше истина това което писах направо неэнам щях да си имам едно на ум още.
Лека вечер на теб и на всички останали потребители .
Толкова си прав момко.... LambOfGod ти си нечовекПървоначално написано от beceraful
да се държите така с момчето... ужас ужас
пу пу
тва беше добро![]()
nigga stole my bike
По ЗЗЕ, енергията на замисъла се превръща във форумно-тематична енергия (ФТЕ).Първоначално написано от LambOfGod
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от LambOfGod
Не за друго, така ми дойде
![]()
Оф, та той дори няма розова тениска !Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ТОТАЛЕН ИЗРОД! Бедната ти! :С Че и зодиите ви несъвпадат! МАЛЕ МАЛЕ! как изобщо се хвана с него?!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Xhahah е на т'фа мястото му е горе при важните теми![]()
I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!
ти си класическа тъпа путка с много свободно време
Доста зле написано. Намери си хоби![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Много неуспешен опит да се прайш на интересна. Мисля, че вече знам как ти е протекъл животът и какви комплекси избиваш.![]()
Temet Nosce
벨야카
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!