- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска това момиче?
Има едно момиче, да я кръстим Моника. Тя ми харесва, но си има приятел и аз си трая. Преди няколко дни обаче по път за даскало се срещнахме и тя ме хвана за ръката. Така вървяхме доста. Онзи ден пък, както си седим на вън с приятели, идва и почва да ме прегръща, да ми се натиска. Какво иска това момиче от мен? Дали не иска да върти мен и приятеля и, или да ме разиграва по някакъв начин ? Да ми каже, че не ходят, а да са заедно. Ако това се случи горко му на този смешния. Както е 20 кила, ще олекне, като се насере !
А защо просто не поговориш с нея и не я попиташ в прав текст, защо се държи така ?
Попитай я.
Явно просто иска да върти по няколко.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами не знам, мене ми е приятно когато е край мен така. Но пък ако я засека с нейния и ми става чак лошо. Тоя смешко 20 кила, тя тежи по-вече от него ;дд Ще оставя нещата още малко така и ако тя продължи, значи ме харесва примерно и тогава ще има разговор. Аз също мога да я разделя с нейния, защото той е много ревнив и само да му кажа ... ама после тя ще ми е сърдита ;хх
Не се дръж като п*тка, а като голям човек и поговори с нея. Просто си изяснете кой какво , към кого.. Не е чак толкова сложно.
Хм.. Хем ти е приятно, хем не ти е приятно..
Ми вземи направи нещо.. или просто остави нещата така и да видим до къде ще се стигне..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Иска да и теглиш една пи*ка тея са ми добре познати сигурно е на 16- 17 и и се праска яко не се е начесала още тегли и една...и да се успокои![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
Може пък нищо да иска,просто да си е такава. Нищо не я питай,не се прави на влюбена ученичка. Ако има нещо към теб тя ще ти го покаже много по-ясно,сега дори и да има ,тя не е сама,така че...
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Спри й лигавщините и й поискай отговор какво иска. Ако те харесва- ок, ако не да се натиска на друг, но да не те забърква в някакви глупости.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Може просто по природа да си е такава.При всички случаи стига си се държал като второкласник,който току-що е гледал филм с Джейсън Стейтъм и сега се мисли за пълната нинджа.Приятелят и с абсолютно нищо не ти е виновен,че тя не знае какво прави.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
от това как разсъждаваш мене ако питаш най-мн да си на 14.. ако си на повече си помисли колко ти е акъла... мн мразя ей такива като тебе.. къде се вреш бе ??? .. да я разделил.. тя ако не е курва и те харесва ще скъса с него.. ако си е курва ще ви върти.. и какво значи ''ако ТЯ ми каже, че са скъсали,а я видя с НЕГО тоя не знам какво ще го направя'' .. ами в тая ситуация само момичето е виновно.. той човека какво да направи, че ходи с някаква дрисла дето иска да я... 3ма,5ма и т.н.
??? .. ако иска да ви върти я остави да прави на бодала някой др... а ако наистина скъса с него си бъди с нея.. ама така.. тя да с две момчета и накрая другото момче да е виновно.. ще ме извиняваш
![]()
Първо, подкрепям мнението на FuCKkK13 ... Човек, в голямо умопомрачение си... Факта, че тва момиче (а.к.а. пубертетче, което го тресат яко хормоните) е решило да си врътка колкото може повече батковци, не значи, че другото момче ти е виновно и че ако тя те излъже, че са скъсали, трябва да го "правиш" нещо ... той не е виновен за кифленските номера на споменатата пикла .... не решавай нещата с бой, а с МОЗЪК, и вместо да се правиш на велик пред тая и да се биеш за нея, което само ще и прави кеф, и тегли една и я остави да си продължава обучението за кариерата ... магистралите винаги са отворени за нови работни лица .... айде със здраве ... Peace \\//
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
И да я попиташ надали е ти каже има много момичета който не искат секс , но искат да опитат всички момчета аз лично познавам такива . Най - добре виж до къде ще и стигне цирка и ако продължи просто поговори с гаджето и , защото тя ако нещо се изпусне пред него за станалото между вас ти ще го ядеш накрая .. Просто я наблюдавай и ако почне да прекалява просто говори с момчето , ако той е ревнив много ще загазиш вероятно ти защото тя ще се изкара невинна ... Според мен поизчакай малко и ако стане прекалено говори с него, а не с нея : )[/i]
браво... голям си бияч, всички разбрахме...Първоначално написано от sozopolchiqta
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Той че е ревнив, така е ..ревнува я от приятелите и ;хх А и просто няма начин да си го изкара на мен. Освен ако не извика хора ... 100% не иска секс, с приятеля си е от много време и още нищо не са правилиПървоначално написано от mirrchho
Мисля нищо да не я питам и ако нещата не се наклонят в моя полза ( тя да иска да е с мен) ще поговоря с него и така тя ще остане прецакана, нито с него ще бъде, нито с мен : ))
Не съм чела коментарите..
Хубаво е да си изясните кой какво точно иска за да след това да няма наранени. Ако иска само секс от теб - секс пък нека си излиза с другия.
В тая ситуация не смятам, че това момиче е сериозно. Като тръгне с теб може да ти прави същите номера.
А и, ако е на 14 гоодинки момичето има и друг проблем. При повечето момичета на тази възраст бързо им омръзват нещата, ако и при нея е така веднага щом бъдеш неин няма да си и вече интересен.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
А ти какво искаш ? ?!
Аз искам нея и затова се притеснявам да говоря с нея или с приятеля и. Както казах преди, тя не прави тези неща, защото иска секс