.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас

Какво да правя?

Сигурно има много теми за такъв случай, но мисля, че моят е малко по-различен.
    Таа аз съм онзи същия, който точно преди седмица се влюби в едно момиче, 2 години по-голямо от него, докато си играеха в часа по физическо...
    Сега вече искам да я заговоря, защото сигурно не помни, че сме играли заедно вече.Един-два пъти като минавах покрай нея забелязах, че ме поглежда (може само да ми се е сторило де... ). Въпроса ми е как да я заговоря. Просто като я видя само я поглеждам... Много ме е срам, а иначе въобще не съм срамежлив. Ще съм ви мнооого благодарен ако ми помогнете. Поздрави!

Еми има и такива случаи когато направих първата си целувка бях срамежлив. Нищо странно е според мен просто си напрегнат да не се издъниш. Нали така ? Ако може поискай от някоя нейна приятелка фейсбук или скайп и от там си пишете и леко по-леко ще станете близки. Успех

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Въпроса е, че дори не знам как се казва... Приятели... Мм, мисля, че е нова в училището.

Еми като е нова и стани ти приятел.

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Хм... Супер идея, ама как да я заговоря?

здрасти, как си. Искаш ли да станем приятели ?

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    здрасти, как си. Искаш ли да станем приятели ?
    авторе, НИКОГА не казвай "искаш ли да станем приятели", било то момиче или момче. Адски детски израз и звучи изключително глупаво. Вметни някой лаф, без да е просташки, нагаждай се спрямо случая.

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Глейте ся, харесвам я и искам да я заговоря, но малко ме е срам, защото съм по-малък. Моля ви за съвети!!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Просто подхвани някаква тема с нея...
    може като предлог за заговаряне леееко да я бутнеш уж без да искаш ;д
    awerw

Град
    Софийските потайности
    Толкова е трудно на хората в днешно време да се запознаят на живо... Как едно време са се запознавали бе? А, да, тогава е нямало проклетия фейсбук, скайп и не знам си какви глупости... Вече "не е модерно" да се запознаваш на живо... Здравей, вече се тълкува като, че си някъв задръстеняк и не ползваш интернет... Жалка работа..
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Ами аз точно на живо искам да се запознаем... Фейс и Скайп ги използвам само в крайни ситуации.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    разбираш от кой клас е , отиваш при някой познат от тоя клас или отиваш при нея директно и и казваш ''здрасти, аз съм .. , ти как се казваш“
    и ако не е няква превзета и надута, ще ти отговори : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    на колко години си?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    на колко години си?
    оо ебаси якия аватар

То зависи от множество субективни фактори. Например - кефи ли се на по-малки, ти самия дали й се струваш достатъчно готин, дали би пренебрегнала екстрите, които може да има с връстник - да я вози с кола и да ходят заедно по мероприятия, на които пускат само, ако си 18 И...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си