Пръстите ми са дебели и късиОт много време се чудя как да ги направя по слаби ?
И аз това се чудя..Моите са сравнително дълги и пак са пухкави
Едит
нещо такова http://www.politichesko.info/i/3189.jpg
Прави някакви упражнения за пръсти. И моите са доста дебелички, добре че не нося пръстени, защото много трудно се намира някой, който да ми стане.![]()
Няма как....
не е вярно, ако отслабнеш, и пръстите отслабват...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз така мисля. Макар, че знам доста слаби хора със дебели пръсти.Първоначално написано от Rebirthing
Поне си намирате лесно пръстени..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Дългите нокти оптически удължават пръстите както и по дългата форма на някои пръстени...![]()
А още по трудно е когато имаш дълги и слаби като солети пръсти.Първоначално написано от wikito123
![]()
Няма упражнения за пръсти, просто защото в пръстите НЯМА мускули,а само фаланги (т.е. кокалчетата), кръвоносни съдове и сухожилия. Ако имаш едър кокал,освен да отслабнеш, за да изчезнат мазнинките от пръстите, и те да изглеждат по-слаби, друго няма какво да се направи.Първоначално написано от wikito123
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
И аз бях с кебапчета преди години ... след като отслабнах съм с клечки ;д не мога да си намеря пръстени, всички са ми големи ;х
И аз мисля така.Първоначално написано от Rebirthing
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
За пръстените не съм съгласна, дари се постига обратен ефект .. това е все едно едно момиче 150 (например.. имам предвид сравнително нисичко) да сложи една огромна чанта .. Е, смятайПървоначално написано от Youudontknowme
![]()
И за ноктите се колебая.. не знам на кебапчестите пръсти ( не искам да обидя никого) какви са им ноктите може и те да са широки .. тогава не знам как ще се получи, но все пак това е по- добрата идея .
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Това да ви е проблемът. Има хора без пръсти, без ръце дори, с много по-големи дефекти, ако това въобще може да се нарече дефект.![]()
Хъх, и аз съм с много слаби пръсти. Имам един двоен пръстен - нося го на показалеца и средния, и още два пръстена, които нося на средния. За безименния просто ... няма :Д
Няма начин, това не зависи от теб, това не е като фигурата да можеш да си я контролираш.Така си се разждаш... за съжаление мойте са леко топчести..
.................