.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Абе няма напълно безвреден грим, но е добре да се ползва лек, а не плътен и от добри марки. Аз лично ползвам Дермакол, но само след като козметичката ми препоръча кой от продуктите е за моята кожа - тя е професионален гримьор и добре познава ефектите от грима.
    От къде намираш Дермакол ?

SunT , за Ейвън и Орифлейм нямам добро мнение, от към състава на продуктите си са пълни с вредни вещества. А Ейвън са направо смешни като почнат да подкрепят кампании против рака, а пък в същото време си тъпчат продуктите с ракообразуващи химикали...
    За Ейвън и Орифлейм и аз нямам добро мнение. Дермакол взимам както писах от козметичката си. Ако си от София пиши да ти дам координати на лични - в центъра е.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    За Ейвън и Орифлейм какво ви е мнението?
    На Орифлейм съм попадала само на боклуци.. Единствено от шампоана и балсама от серията им Winter Care бях много доволна..

Ейвън - Пудрата им.. Не ми харесва особено.. Едни сенки си бях поръчала - боклук... Спирала също - боклук.. Един балсам - той пък в каталога пишеше, че е по-голям, а всъщност беше супер мъничък и в гаден цвят.

Иначе имам 1-2 съученички, които са доволни от душ-геловете и кремовете на Ейвън сякаш, ама не знам.. Аз лично повече не мисля да си поръчвам нещо.
    Е да, но аз пък обожавам балсамите за устни на Ейвън. Една тяхна пудра също, както и четка за грим. Харесват ми спиралите им, моливите, някои от сенките, лаковете, спрейчетата за тяло, пилинг маската за лице, още различни душ-гелове и ексфолианти. Така че това, че на някого не му допадат, не значи, че са боклуци.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

^от четките на Ейвън може да си доволна,само ако не си пробвала други

Орифлейм и Ейвън не са по-качествени от Голден Роуз,примерно.Иначе,имам сенки на Ейвън,които без основа издържат цяла нощ.Бях много изненадана.
    И все пак,не са добър избор,ако искаш нещо наистина качествено.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Така че това, че на някого не му допадат, не значи, че са боклуци.
    Говорим за вредните в-ва в продуктите, а не за лични предпочитания .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си