- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов
Има ли любов според вас или всичко си отива след най-много една две години.
Секси Мацки
Има любов! Може и за 1-5 години може и за 10-40 години!
Що за глупав въпрос?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Разбира се , че има любов. Въпроса е какво означава тя за теб
Истинската любов е само едно и докато я срещнеш за някои хора ще измине много време, за други никакво, трети така и не я срещат.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Разбира се, че има любов....може ии за седмица да е била, но да си я изпитал.![]()
ноо...пак мисля, че няма нищо вечно.![]()
awerw♥
Няма такива за еди колко си години. Любовта е ЕДИНСТВЕНА И ВЕЧНА, всичко останало са увлечения и разните там "харесвания"... Любовта срок на годност няма, или я има, или я няма!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+1111Първоначално написано от Bozichko
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
има ... някои я намират, други я търсят, трети са се отказали... а останалите не са осъзнали и са я пропуснали
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Що за въпрос?
Любовта я има в различни аспекти:
любовта към семейството;
любовта да обичаш;
любовта към хубавото/доброто/красивото/към това да бъдеш обичан;
любовта към приятелите;
любовта към други близки хора;
любовта към малките жестове и миговете,които ни ощастливявват/усмивките/радостта-към всичко прекрасно около нас;
любовта към човека,който ще навлезе най-дълбоко в душата ти;
любовта към истината;
любовта към изкуствата/интересите/музиката и прочее;
Любовта е навсякъде!
Ама разбира се, ние, тинейджърите без кой знае какъв опит, ще ти кажем дали има любов.
Не се заяждам, но няма една истина - не може да вярваш на хората - всеки си има някакви свои представи и разбирания и според тях решава дали има любов и как изглежда тя, също дали продължава дълго/известно време/вечно...
Живей и ще разбереш! Създай свои си разбирания и виж дали ще се окажат истина.
Всичко изписано дотук може да е една голяма грешка, а може и да е самата истина.
Не се заяждам, просто това че няколко 14-5-6-7 годишни ти казват, че любов има, не означава, че е истина. Вярвай само на себе си. Какво ти казва сърцето? ; )
Според мен... ами какво според мен. Искам да поживея, за да видя.
И понеже днес е ден,в който твоето питане съвпада с мисълта от календара ми, ще ти цитирам мисълта за днешния ден:
"Не е странно да видиш двама млади, които се обичат, но видиш двама възрастни, които продължават да се обичат, е най-чудната гледка на света" - Уилям Мейкпийс Такъри.
Ти как си я тълкуваш? Аз позитивно! : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Така е , има любов но при всеки е различна !
Секси Мацки
любовта е до едно определено време..тя така или иначе изчезва или се превръща в доверие и компромиси,за да продължите напред..или просто всичко се разпада..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
В началото се изпитва любовта, но след време се превръща в привързаност, където дори и думата Обичам няма стойност, в нещо такова се превръща, все едно дали ти е казано "обичам те" или не...
Първоначално написано от dontcare
Точно ! Любовта може да е под всякаква форма и навсякъде.
Има разбира се.
Щом питаш,значи не си я изпитвал/изпитвала.
Много точно !!!Първоначално написано от gabsit000
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Няма.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
ее айде са...тва, че ти не си я изпитвал не означава, че няма...Първоначално написано от extreme16
![]()
awerw♥
Всеки с мнението си.Първоначално написано от sapphire5
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Всеки човек разбира и гледа на любовта по различен начин. Някои са способни да обичат, други не. При някои е временно, при други вечно.
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."