- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Счупен пръст
Здравейте. Пиша от профила на приятелката ми. Казвам се Николай и вчера, при зловещ инцидент, смазах показалеца на дясната си ръка, пръстът ми е буквално раздробен, след жестокия удар. След като чаках 2 часа в болница Св. Анна (Окръжна болница София) ме оперираха (и сложиха пирон в пръста ми). Хирургът каза, че ще ме боли много първата вечер т.е. снощи, но болката не намалява и днес, напротив усилва се. Пиша ви с лявата си ръка със страшни болки към този момент и искам, да попитам това нормално ли е ? На моменти си мисля за морфин,защото болката е непоносима.
ako sled pianstvo se subydite v dobro nastroenie zna4i pianstvoto produljava
Ако искаш земи се отрови с морфин, но ще ти кажа, че белината е по - лесна за намиране. Или пък отиваш в гората, намираш си някоя пепелянка или усойница, оставяш се да те ухапе и се завързваш за някое дърво с главата надолу ....![]()
Ти морфин знаеш ли какво е човече!!! Агата Кристи чел ли си? Или някоя криминална история! Земи ако искаш свръхдоза метадон..."безопасно" е ...
ИМАТЕ ГЛАВИ НА РАМЕНАТА ЗА ДА МИСЛИТЕ С ТЯХ!
И, кво, знаеш ли какво ни питаш? Се едно да ти пиша:
Вчера устата ми кървеше страшно много, нормално е? Освен това форумът не се казва ДОКТОРПРОБЛЕМ !!!!!
Форумът е един от най-четените, затова споделям тук. Писал съм и в здравен форум, но там последното мнение е от преди месец. Знам много добре какво е морфин !!!!!!! Може би съм малко краен, но болката е ужасна и по този начин съм се опитал да я опиша. Мнението ми е, че интернета и в частност форумите са, за да може човек да намери помощ или да се образова. Ти ако си администратор си е*и п*чката лелина, ако се изживяваш като такъв си е*и п*чката лелина два пъти !
ako sled pianstvo se subydite v dobro nastroenie zna4i pianstvoto produljava
Първоначално написано от teen3005
Преди да се регистрираш, прочети условията.
аЗ
И тук някой заключза темата, така че да изглежда, че аз съм я заключил.![]()
Човека е прав, не можем да ти отговорим тука най-добре иди пак на лекар да те прегледат докато не стане късно![]()
Идеята за морфина не е налудничева, просто е пресилена.Явно някои от вас не са изпитвали толкова силна болка за да си помислят за морфин.Авторе, по-добре кажи за болката си на лекаря, който ти е правил операцията, защото може да са се получили някакви възпаления или кръвоизливи.Може той да ти предпише обезболяващи.А Moerder, не си мисли, че само ти знаеш какво е морфин и еби майката на Агата Кристи и тъпите и истории, а прочети нещо по-полезно.И само да ти кажа, че и свръхдоза вода може да те убие.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
А според тебе аз какво му казвам????Първоначално написано от Red_Hair
"Безопасно" какво ти говори?????
Свържи се с докторът направил операцията и му кажи на него за болката. Както казаха и преди мен, може недай си боже да се е получило усложнение.