Отскоро време забелязвам,че очите ми са станали леко дигнати нагоре и това не ми харесва,сякаш са огромни.. http://grim-bg.net/images/stories/12345.jpg нещо такова дори да не гледам нaгоре.Не знам от какво се е получило така и ще се радвам да изразите мнение.
Аз не виждам нищо странно, поне на снимката
Снимката е с грим.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз също.Първоначално написано от malka_sladkka
Ако имаш възможност се снимай.
Ами може би просто това ти е ген.Големите очи са изразителни и доста хора искат такива (включително и моя милост) така че не се вайкай ами се радвай
![]()
Нищо ти няма на очите![]()
Няма ти нищо.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да,но на повече хора са им такива очите
Моите са дигнати нагоре ...
Ъм.. я уточни - ти искаш по-малки или питаш нормално ли е?
Не са ти вдигнати.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Мисля,че не я разбрахте.Има предвид,че ириса и зениците й стоят в горната част на окото,все едно гледа на горе.Попринцип на някой хора са им такива очите не се притеснявай.(може да си гледала много нагоре ако си нисичкашегувам се,разбира се
)
Точно това имах предвид.Първоначално написано от Me4encety
Благодаря за отговорите.Питах нашите,а те ми казаха,че са си
нормални и си въобразявам.Не съм съгласна,но ако продължи това ще ида на офталмолог.P.S Имам късогледство. ;/