- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- за феновете на мускулната треска
Днеска пак бях на фитнис и мускулната треска ми мина!Очаквайте продължение на романа ! Скоро - само по TEENPROBLEM раздел спорт и здраве!
Ти наред ли си? Прави правилна загрявка и разгрявка или каквото ти кажат инструкторинте за да нямаш такава мускулна треска. това не е нищо хубаво, за да се радваш.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Teмата е ебавка...Първоначално написано от ledenakrasota
Не следиш темите!
Няма инструктори!![]()
Първоначално написано от slicky
Такива се пускат в Кофата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не е ебавка а романтична комедия!Първоначално написано от slicky
![]()
Сигурно се казва "аз и любимият ми лост (да гей съм)"Първоначално написано от loveca777
![]()
![]()
aaa къде видя лостове ?Първоначално написано от HolyShit
Говорим за фитнес !
ПС нАПРАВИХ БАВНО СИЛОВО НА скрицепса!
иска да се похвали че вече ходи на фитнес не разбрахте ли![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аааа,ясно ква била работатаНамерил 2 лева за фитнес и решил да се похвали
![]()
Първоначално написано от HolyShit
Aз от одавна си одя , но ся от 2 месеца не бях и викам че ми мина триската
![]()
Леле боже-супер си,получил си мускулна треска-тва е велико.Едва 0,0000000000000000000001% от спортистите го изпитват,а камо ли да им мине.
Дано до края на живота си да си с мускулна треска,евала![]()
mm още два пъти да отида и ше ми мине напълно! Както и ше започне да се помпат цицкити!
А след още няколко пъти - ше съм изверрг СТОМАНЕН Човека на инжекцията!![]()
Много ваксини ти бият сигурноПървоначално написано от loveca777
![]()
Ебати трола
e па изтървах си последната дето тряя за здравната карта за туберколоза и ся доктора ме кара да одя да ми я боцат ма ме мързи шото е мноо но далич болницатаПървоначално написано от HolyShit
ЕЛА МЕ НОСИ![]()
Хубавото е, че ако не можеш да стигнеш до болницата, от болницата могат да стигнат до теб. Жалко, че не е същото с акъла.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ха,така! Дръж ни в течение на твоите фитнес приключения.Първоначално написано от loveca777
Очаквам да прочета какво е станало с мускулната треска,минала ли е? Имаш ли отново при следващите си посещения в залата.
Разбира се че ще ви държа в течение!Първоначално написано от redbul2
![]()
А междудругото ставаа ли да те взема за инструктур Ти в онзи малкия фитнес при бабата - дето е под земята ли ходише![]()
![]()
Хахаха,ходя в един фитнес с две баби,които се сменят през два дни.Първоначално написано от loveca777
Да,подземен е,но не е малък. Помещението е правено за противобомбено убежище. Вътре е широко и има всичко необходимо. Фитнесите на стадион "Черно море" и в ДКС са с повече тренажори,но е далеко и трябва да давам още 2 лева за автобуса.
Може да сме се засичали там,ако ходиш в същата зала.![]()
Няма проблем! Само да ти се тренира в зала.Първоначално написано от loveca777
Досега времето беше хубаво и стрийтфитнесът в разгара си, но през зимата залата става приятно място за тренировки.
Разбира се всеки може да комбинира с други спортове и занимания,които му харесват.
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar