- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Помощ за "велосипед"
Здравейте! В интернет намерих един велосипед, много го харесах на снимката, но после прочетох че е за деца от 3 до 5 годИ честно казано малко се разочаровах
Ето го велосипеда:
![]()
Та въпроса ми е някой не е ли срещал нещо такова в интернет или в някой магазин, но за по големи (15-16год)
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!![]()
няма да се возиш на това нали ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Защо?Имам намерение ако намеря нещо такова
Имам си мотор, но искам да се возя на такова нещо
![]()
![]()
ще прегазиш някой на пътя недей !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ще одобря повече ако си вземеш шейна със спирачки, ама това нещо![]()
sapphire5![]()
всичко е по-добър вариант отколкото да те видя примерно с това колелце на улицата и изражението ми ще еее .....
sapphire5![]()
такова нещо можеш да караш в Борисовата градина (ако си от София).Там предлагат срещу заплащане
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
love in my mind. ------Lill Wayne
Версията за пораснали се нарича "картинг", а тия "неща" в борисовата са "рикши".
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Първоначално написано от autista88