- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става между нас ... ?
Здравейте наскоро пак ви писах за онова момче ..сега вече мисля, че всичко е наред .. ето какво не мога да си обесня обачеЗначи всяка вечер си пишем сърца казваме си, че се обичаме и някакви такави и някакъв нали ми предлагаше .. и той се разправяше с тоя вика му тя си е моя муцко няма да я закачаш .. Излизаме нали гледаме си се понякога се гушкаме говорим си .. но не знам дали ходим или не .. майка ми казва, че при баща ми и нея така са си ходили без да си предлагат или нещо такова .. но аз не знам при нас май е по-различно ! .. Може ли съвет .. ?
И БЕЗ НАПАДКИ АКО МОЖЕ : )
Понякога е по-добре просто да запазя мълчание.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
връзката не започва с: ''Искаш ли да станем гаджета?''![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
AXHAHXAHHXHAHXAHXHAH
Ти какво писмен договор ли искаш да подпишете,че да знаеш дали ходите или не...не могааа![]()
![]()
![]()
Жена пътува в автобус:
-Ама, моля ви се, господине. Аааа, ама хайде де!. Стига. Ааааа, моля ви се. Абе! ЕЙ! АМА ВИЙ МАЙ МА ИБЕТЕ?!?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Епа в фейса ако си обвързана с него значи сте.Ако не си-не сте,съжалявам. ;д
Amazing...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Rock n Roll!!!!!!!!!
Леле леле! Ти сериозно ли? Трябва да клекне и да ти каже "О скъпа, бъди мое гадже!" или "искаш ли да ходим?" ти в детската градина ли си? К'во ли?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
За спамър си супер!Първоначално написано от Chacho
Врътни една шайба на Наталия Симеонова и й обясни ситуацията !
Не знам какво е положението при вас, но нито една моя връзка не е започвала с нещо от рода на " Искаш ли да сме гаджета ? " - може би защото първата ми връзка не е била в 3ти клас, както на повечето ми познати. Ако някой ми изръси нещо такова, ще се пръсна от смях.![]()
Ами сиг. ходите :> а за "искаш ли да станем гаджета" това ако сте по на 10 можете да се питате.
Не съм перфектен но си струвам!
Добре де , щом незнаеш какво става попитай него , нека да ти обясни какви намерения има към теб - заедно ли сте , не сте ли ...
Аз съм шокирана .........![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..