.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Помоощщ !!!

Hybrid View

Помоощщ !!!

как косата да ми порасне по-бързо.чух за хининовата вода но незнам дали помага.ако някой е ползвал нека ми каже горе долу за 1 2 месеца по колко см расте.кажетее нещо за бърз растеж .моля вел Благодаря ви предварително

Фен
    Град
    Пловдив
    Ами , кисни си косата във вода (може и обикновенна) . На мен ми расте особенно бързо във морската вода

Супер фен Аватара на zoreto
    Използвай търсачката, в козметика и диети има много теми за растежа на косата

ТИ СИ БОЛНА ОТ НОРМАЛЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА!!!!!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ква е тая мания за по бърз разтеж на косата не знам, но май е силно заразно ....
    Дългата коса изисква и доста грижи и да не се третира с препарати, преси, маши и тн, така че освен красота, е и голяма грижа и отговорност ( казвам го от опит, понеже моята е някъде до средата на дупето ми ).
    По темата: Всичко са само митове за химинова вода и тн тн ... Гените и природата си не можеш да промениш!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Хининовата вода действа благоприятно върху косата.Няма да ти навреди и няма да загубиш ,ако я използваш,но не е сигурно,че ефекта при теб ще е точно растеж.А и ако искаш добър резултат трябва да я ползваш редовно,а не еднократно или няколко пъти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Moerder
    ТИ СИ БОЛНА ОТ НОРМАЛЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си