здравейте наистина имам нужда от помощ. наистина незнам кой да питам нямам много приятелки на които да мога да споделя,а с момчета не искам. имала съм 2 сериозни връзки и накрая нищо не излизаше. не се занимавам много много защото нямам време тъй като работя и постоянно пътувам. сега обаче излизам с едно момче и наистина мн го харесвам и не знам кво да правя. той е на 20 и е бил с незнам си колко хиляди момичета и т.н., на пръв поглед е сериозен. въпроса ми е , че искам да се получи наистина. той твърдеше, че моделите са курви и т.н. после като разбра, че работя това и нищо не е казвал. постоянно ме закача и т.н. има много химия помежду ни, но проблема е кога да се случат нещата ? защото не искам да ме земе за некфа курва дето само ще се позабавляваме и после като пак замина и там с някой друг и т.н. смисъл колко време след началото на една връзка в моя случай мога да имам некфи по интимни отношения с него без да се объркат нещата.. плийс хелп да кажа само момчето е доста дръпнато , свястно е, но трудно се пробива път към него и трудно се доверява. мерси предварително