.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Ще повтарям 9-ти клас...

Сега днеска беше последната поправителна сесия по Психология и логика писах разни работи ама имам 2-ка... Четох, че имаше някакъв закон, че можело да се мине с една двойка, но в училището ми казват, че ще повтарям а не ми се иска.. Дали има някакви вратички..

Голям фен Аватара на autista88
    Да си учил.

Съжалявам, но това е. Дано поне да се те пуснали една година по-рано на даскало.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

1 година по-рано съм тръгнал, да но все пак не ми се ходи 13 години на училище и като мойте приятели завършат, аз ще съм в училище, знам че имаше такъв закон, че може да минеш с една двойка ако общия успех ти е най-малко четири.

Няма такъв закон, тъй че си налягай парцалите да учиш.

Голям фен Аватара на reperw
    мислил ли си да следваш в чуждина ? Англия ,Америка ?? там ще се вземат много е добро образуванието !

Ако си умствено изоставащ(ретард), да повтаряш е нещо напълно нормално.

Град
    Русе
    Брат да не те бърка .Един мой приятел е на 20 години и още 8 клас не може да мине ПОвторил си един път голяма работа догодина ще минеш спок

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Camaro
    Брат да не те бърка .Един мой приятел е на 20 години и още 8 клас не може да мине ПОвторил си един път голяма работа догодина ще минеш спок
    Сериозно?
    Ходи ли изобщо на училище?!

Не знам какво е чувството, не искам и да узная. Навярно е много кофти, но като не си мислил на време

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    едно момиче, което беше в класа, също повтаря.... само че 8ми клас и я скъсаха по математика...3 пъти мдамм... сигурно е доста кофти, амм да си учил
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мерси, за отговорите на повечето.. И да попитам ония 2-мата по горе селяци, нещо ви е много забавно? Ограничени лапета радвайте се, че компа ви спасява 12 годишни пикльовци...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Моля ? Какъв закон , какви пет лева ? Останал си на изпит по Психология и логика ? (Добре , бе , да беше математика , история ще те разбера , ама точно този предмет ли ти беше спънка ? ) . Та , както и да е. Няма какво да правиш , освен да си седнеш на гъза и да учиш. Вярно , че не е много яко , но да си мислил навреме.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Моля ? Какъв закон , какви пет лева ? Останал си на изпит по Психология и логика ? (Добре , бе , да беше математика , история ще те разбера , ама точно този предмет ли ти беше спънка ? ) . Та , както и да е. Няма какво да правиш , освен да си седнеш на гъза и да учиш. Вярно , че не е много яко , но да си мислил навреме.
    абе не мисля, че историята е по-гадна от логиката ;] .. ами.. оставаш..

Разберете ме така, оставиха ме заради отсъствия не заради оценки в училищата в София нещата седят по следния начин: Ходиш на даскало спиш, пиеш, ядеш, не си купуваш учебници и т.н. и те пускат само ДА ДОЙДЕШ! Аз като не ходих ... Така, че не е заради знания а просто неходех, щото не ми се ходеше в пропаднала дупка, колко пъти се опитах да се махна не стана ама тва е друг въпрос ... Айде, дано сте ме разбрали..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sashyy
    Разберете ме така, оставиха ме заради отсъствия не заради оценки в училищата в София нещата седят по следния начин: Ходиш на даскало спиш, пиеш, ядеш, не си купуваш учебници и т.н. и те пускат само ДА ДОЙДЕШ! Аз като не ходих ... Така, че не е заради знания а просто неходех, щото не ми се ходеше в пропаднала дупка, колко пъти се опитах да се махна не стана ама тва е друг въпрос ... Айде, дано сте ме разбрали..
    Вината си е твоя. Ти какво очакваше ? Да не ходиш на училище и да минеш в 10 клас ? Е , няма такива номера.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Да си ходил, бе!

Вината си е твоя. Ти какво очакваше ? Да не ходиш на училище и да минеш в 10 клас ? Е , няма такива номера.

ти си най-тъпата офца в тоя форум и така бих те нахранил ако имах време в момента ,че просто..

Тъпа овца е, ама се хранете на лично не тука Ако смятате да поствате "да си ходил и т.н." по-добре не поствайте...

Добре, разбирам те, но такъв закон НЯМА.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Да си ходил, бе!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    мдаа... живота е шитав понякога
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Голяма педеращина ако питаш мене .. :/ Особено ако си в 23-то соу ...

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Ми да си ходил, бе мойто момче. Сега понеже си бил много отворен да не ходиш ще си повтаряш и т'ва е...
    yep.... reality bites -.-

Кофти работа...

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    FAIL!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си