- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще повтарям 9-ти клас...
Сега днеска беше последната поправителна сесия по Психология и логика писах разни работи ама имам 2-ка... Четох, че имаше някакъв закон, че можело да се мине с една двойка, но в училището ми казват, че ще повтарям а не ми се иска..![]()
Дали има някакви вратички..
![]()
Да си учил.
Съжалявам, но това е. Дано поне да се те пуснали една година по-рано на даскало.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
1 година по-рано съм тръгнал, да но все пак не ми се ходи 13 години на училище и като мойте приятели завършат, аз ще съм в училище, знам че имаше такъв закон, че може да минеш с една двойка ако общия успех ти е най-малко четири.
Няма такъв закон, тъй че си налягай парцалите да учиш.
Ако си умствено изоставащ(ретард), да повтаряш е нещо напълно нормално.
Брат да не те бърка .Един мой приятел е на 20 години и още 8 клас не може да минеПОвторил си един път голяма работа догодина ще минеш спок
![]()
Сериозно?Първоначално написано от Camaro
![]()
Ходи ли изобщо на училище?!
Не знам какво е чувството, не искам и да узная. Навярно е много кофти, но като не си мислил на време![]()
едно момиче, което беше в класа, също повтаря.... само че 8ми клас и я скъсаха по математика...3 пътимдамм... сигурно е доста кофти, амм да си учил
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Мерси, за отговорите на повечето.. И да попитам ония 2-мата по горе селяци, нещо ви е много забавно? Ограничени лапета радвайте се, че компа ви спасява 12 годишни пикльовци...
Моля ? Какъв закон , какви пет лева ? Останал си на изпит по Психология и логика ? (Добре , бе , да беше математика , история ще те разбера , ама точно този предмет ли ти беше спънка ? ) . Та , както и да е. Няма какво да правиш , освен да си седнеш на гъза и да учиш. Вярно , че не е много яко , но да си мислил навреме.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
абе не мисля, че историята е по-гадна от логиката ;] .. ами.. оставаш..Първоначално написано от SmilezZz
Разберете ме така, оставиха ме заради отсъствия не заради оценки в училищата в София нещата седят по следния начин: Ходиш на даскало спиш, пиеш, ядеш, не си купуваш учебници и т.н. и те пускат само ДА ДОЙДЕШ! Аз като не ходих ... Така, че не е заради знания а просто неходех, щото не ми се ходеше в пропаднала дупка, колко пъти се опитах да се махна не стана ама тва е друг въпрос ... Айде, дано сте ме разбрали..
Вината си е твоя. Ти какво очакваше ? Да не ходиш на училище и да минеш в 10 клас ? Е , няма такива номера.Първоначално написано от sashyy
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
ти си най-тъпата офца в тоя форум и така бих те нахранил ако имах време в момента ,че просто..
Тъпа овца е, ама се хранете на лично не тукаАко смятате да поствате "да си ходил и т.н." по-добре не поствайте...
Добре, разбирам те, но такъв закон НЯМА.
Първоначално написано от zlatit0o
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
мдаа... живота е шитав понякога![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Голяма педеращина ако питаш мене .. :/ Особено ако си в 23-то соу ...
Ми да си ходил, бе мойто момче. Сега понеже си бил много отворен да не ходиш ще си повтаряш и т'ва е...
yep.... reality bites -.-