Извинявам се за темата ако има и друга/ такива,но потърсих и не намерих точно каквото ме интересува ,а то е
Искам да си купя витамини някакви ,но действително да имат ефект.Знам,че трябва да си ги набавям от пълно зърнести храни,плодове и зеленчуци, но искам и допълнително ,защото имам и проблеми със стомаха и не мога да изяждам по 2 или повече плода, че и да ги беля трябва.Храня се здравословно или поне се опитвам ,но искам да си подсиля малко повече организма ,че вече се разболях 2 пъти за 1 година ,а не боледувам по принцип.Та ако някой знае марка нещо ,ще помоля да ми пише ако трябва и на ЛС, надявам се не е нарушение от правилника ,защото това са само витамини
от там се почваако искаш по-качествени в аптека, иначе аз си взимам от ЛИДЛ
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз също мога да ти препоръчам действащи витамини, но наистина незнам как е качеството им в България.
И нещо което трябва да знаеш - не прави по-голям прием от 2 месеца.
Вредно е за организма.
Ако все пак си решил/а - трябва да правиш пауза от 1 месец най-малко.
Мулти Саностол.
Не е нужно разрешение от модератор, а да видите в изпълнителната агенция по лекарствата списъка на медикаментите, които се отпускат без рецепта. Ако и това ви е трудно, пишете в гугъл името на лекарството и разглеждате резултатите. Ако има надпис "Не може да бъде закупено онлайн"- значи е по лекарско предписание.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!