.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Samsung Galaxy mini s5570 - помогнете моля ви

Здравейте ! Наскоро си купих Samsung Galaxy mini s5570 искам да си качвам песни, картинки и т.н., но имам само USB.. не ми дадоха диск с телефона питах тук там и ми казаха, че трябва да си изтегля някакви драйвери, програми и такива щуротии. Тъй като не сам много навътре с тези неща ви моля да ми даде сайт или някакво име, за да знам какво да тегля и от къде да тегля. Много ще съм ви благодарна ! Мерси предварително !!
    Най-хубавата целувка е онази, която се налага да прекъснеш, защото устните ти се извиват в самодовлна, 24-каратова усмивка ! ^.^

Нямаш ли четец за карта памет.. Пъхаш картата вътре и после ги пъхаш в компютъра и като си готова с пренасянето, ги вадиш и слагаш картата в телефона.

не нямам питах едни фр казаха да се разровя из интернет за такава програма, но не намирам
    Най-хубавата целувка е онази, която се налага да прекъснеш, защото устните ти се извиват в самодовлна, 24-каратова усмивка ! ^.^

Не съм точно с галакси мини, ама в кутията с телефона имаше едно пликче с карта и четец.. Примерно като пусна usb-то, започва да се зарежда, само с картата е начинът.. и bluetooth.

офф в кутията имах само зарядно, карта памет, USB и това е... трябва да си дръпна от нета някаква програма, но не знам от къде и каква ??

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    http://www.samsung.com/uk/function/s...pc+studio&b2b=

Това би трябвало да свърши работа. Цъкваш на иконката след това следваш стъпките.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си