Аз ли съм единствената която няма Facebook ?Защо всеки ден като ме питат и като кажа, че нямам ме гледат странно
Гледам във темата за Любов или за Приятели повечето пишете "намери го/я във Face и започнете да си пишете там" ами ако няма ?
Според вас истина ли е че тези които имат Facebook имат повече приятели и повече социални контакти???
съжалявам ако има такава тема...![]()
Фейсът е едно голямо улеснение за информация, покани за различни мероприятия и бърза информираност.![]()
Всеки го ползва за различни неща, но това са му един от най-големите плюсове.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз имам ма почти не го ползвам
Първоначално написано от GregoryHouse
Аз имам .. Преди много влизах, не знам кво толкова съм седяла - цял ден .. Ама вече не влизам, само от време - на време
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...