- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- старата любов ръжда не хваща!!!
Какво мислите?Вярно ли е според вас?
awerw♥
Не. Моята първа любов я забравих след няма и 3 месеца...![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
според мен е вярно..аз моята не мога да си я забравя вече 3-та година..![]()
![]()
Ами някои любови уж не хващат ръжда.
Първата ми, за всеки случай обаче, е хванала. Като гледам в какво биче се е превърнал се чудя дали тоя изобщо е бил мой тип?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
и според мен това не е вярно ...една любов загуби ли се после и да я има наново(което става доста рядко) няма да е същата.. това е като да имаш връзка и на всяко едно каране да късате.. ми след 1вия път късане после нищо няма да е същото..![]()
има нещо вярно...Първоначално написано от FuCKkK13
awerw♥
ъм..труден въпрос. Може би се модифицира малко :д
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Едва ли някой тук има достатъчно опит, че да каже дали е вярно или не тва твърдение....
Ще ти отговоря с Не Знам... зависи от хората.
Първоначално написано от Seattle
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Много точно казано ! Счупи ли се веднъж нещо, после личи че е лепено някога..Първоначално написано от Grommash
![]()
Be yourself !
Мнееее.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
От любов до любов има голяма разлика ... Мойта първа любов немога да е забрава 5 години вече ....![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Не мога да кажа , че е точно така. Единствено първата си любов не мога да забравя , вече трета година. Но там е на принципа: "Първите остават първи за цял живот / Първата любов е вечна".![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Забравена,че и подноена с друга.Тръпката я имаше известно време след като скъсахме,но не си заслужаваше да продължавам да тръпна.