- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам един...
Първоначално написано от Pamaa
1. Не съм момче![]()
2. И защо мислиш, че съм тъпа.. Ела да ги видиш момичетата и после ми викай, че съм била тъпа и разни такива..
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Няма смисъл да се занимаваш с него.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Извинявай, ама по начина, по който говориш, ми се стори, че си момче.. съжалявам, че те нарекох тъпа, ама си адски аругантна!! И каква е тая злоба към твоите съученички, ама то хората са си го казали, когато има злоба има и завист!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да, да .. Да им завиждам ли?! .. Нещо се бъркаш .. Аз спирам да пиша, че нещо много оспамихме тематаПървоначално написано от Pamaa
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Хора, мисла, че той не е посто някакъв фешънски, фукляв, безмозачен *бач почти съм сигурна, а и съм чувала доста хубави неща за него....Характерът му ми допада страшно, но това с портенето му е недостатък...Не знам не миисля, че се фукал,
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Това е много успокоително,или клюкариш много,или много те клюкарят.По добре нищо не прави по въпроса с момчето,щом го знае изчакай да ти отвърне на чувствата,ако не го направи-той е клюкаркатаПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
|
![]()
Ама как го е казал,в смисъл да го е разказал с цел да се присмее,или да се изфука с това,че ти го харесваш?Замисляла ли си се за това? ;d и според мен е по-добре да не се занимаваш,защото на колко и години да сте,това,което момиче казва на момче или обратното трябва да остава само между тях или най-много до най - добрите приятели
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Eм, аз не съм някоя грозна или дебела от която момчетата се отвращават, а напротив- за да ми се подиграва...По-скоро съм малко изостанала на умствен багаж, и то си личи от това, което направих...Да, някои момчета са ми се подигравали, че съм тъпа, но не знам това дали му пречи на него...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааахахахаххахааххахаахха Емиии и аз ти се подигравам, така като гледам не заслужаваш повече
![]()
;]]
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Ок един негов приятел ми каза, че е говорил той нещо за мен...Нещо, което е важно за него....Дали не е....![]()
![]()
Така че си мисля, че не им е говорил гадни неща-подигравки, фуклявки ами нео друго....Сега някой път като се видим в у-ще ще му кажа ....И ще го попитам по-надълго
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Тоз е по-зле от женка бе...
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Първоначално написано от crowberry