Купих си една биричка от магазина, изпих я до половината, и сега видях че срока и е до 04/06/11. За сега нищо ми няма, дали може да ми стане нещо ако я изпия цялата, и изобщо има ли толкова значение срока на годност на бирата?
аа не клевети бирата!!едва ли ще ти създаде проблем
охх ако няма да я пиеш я дай насамм
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Първоначално написано от thegreenzombie
![]()
![]()
![]()
п.т Другият път гледай срока![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Недей я допива най-добре, а я изхвърли. А иначе като последици най-много да доведе до стомашно-чревно разтройство ( т.е да спиш в кенефа ).
Очаквам в най-скоро време да пишешПървоначално написано от npace
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
1 week later:
"Пих една развалена бира и от една седмица не съм излизал от кенефа! НОРМАЛНО ЛИ Е?"
![]()
Радвай се! Може и да си се разминал.Първоначално написано от npace