- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за информация
Искам да питам изрази и действия като "ще ти пръсна сливата" (т'ва не е от момче от класа), въздушна целувка, , "ще те приклещя в тоалетната", още една въздушна целувка, целене постоянно с някакви предмети (аз съм момиче, а това е от няколко момчета)има и още, какво значат или само аз си въоразявам нещо....Не знам, момчетата от класа започват да ме объркват, а аз нищо не съм им направила.И затова си мисля, че тези действия са за друго нещоили да ме дразнят...Странно ми е...Да де, и на мен ми се случва, ама чак пък толкоз...Ааа да, имаше едни, дето ме гледаха, усмихваха се и шушукаха, почти сигурна съм, че гледаха мен...Не знам какво са, доста са многозначни и реших да пиша...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
мдаа...13![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да и аз това не разбирам...един ми вика "ще ти прежуля катерицата" и аз нз кво искаше да каже, та аз нямам дори куче...пф![]()
.. 11 !!
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Уж само за информация. Хаха. Кажи си, че искаш да знаеш дали според нас те харесват.
Може би.
Но лично аз не бих вързала на някой, който ми говори по тоя просташки начин. Не те съветвам и ти да го правиш, колкото и да искаш да си хванеш гадже.
Ддз, нелепо е...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Goddess
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много голяма я изкарахте![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам думи просто![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."