- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бързо!
Искам да пусна един поздрав на гаджето си за рожденния му ден, кажете една песен, моля ви, нямам време!![]()
опитай с : ''Честит Рожден Ден ''
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ама аз исках нещо по - така, да не се пее точно за рожден ден, ами за двама влюбени примерно..![]()
Ами .. това - за влюбени е, но за рожден ден..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
А в тая пък се говори за раздяла... Не ми харесваДайте по - нежнниии парчета, може и на английски да са.
Ами .. не мога да ти помогна, ако се сетя за нещо .. Ще пиша
http://www.youtube.com/watch?v=RVGUwcw1JXQ .. нещо мой стил.. не знам, дали на приятелят ти ще му се харесаПървоначално написано от nolovexxx
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
http://www.youtube.com/watch?v=eWUC5Q0RCAA Поздрави и от мен! Да е жив и здрав
да слуша
Как може една двойка да си няма песен?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Имаме си песен, обаче не става постоянно с нея да го поздравявам, нали?!Айде благодарско на всички, помогнахте ми
![]()