.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Бързо!

Бързо!

Искам да пусна един поздрав на гаджето си за рожденния му ден, кажете една песен, моля ви, нямам време!

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    опитай с : ''Честит Рожден Ден ''

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Ама аз исках нещо по - така, да не се пее точно за рожден ден, ами за двама влюбени примерно..

Град
    Бургас
    Ами .. това - за влюбени е, но за рожден ден..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

А в тая пък се говори за раздяла... Не ми харесва Дайте по - нежнниии парчета, може и на английски да са.

Град
    Бургас
    Ами .. не мога да ти помогна, ако се сетя за нещо .. Ще пиша

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от nolovexxx
    http://www.youtube.com/watch?v=RVGUwcw1JXQ .. нещо мой стил.. не знам, дали на приятелят ти ще му се хареса
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    http://www.youtube.com/watch?v=eWUC5Q0RCAA Поздрави и от мен! Да е жив и здрав
    да слуша

Град
    Провинцията
    Че и с претенции.. Твойта работа хем боли, хем сърби!

Как може една двойка да си няма песен?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Имаме си песен, обаче не става постоянно с нея да го поздравявам, нали?! Айде благодарско на всички, помогнахте ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си