.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на Transform

Нива в Английскя език

На кое ниво сте в Английският език,имате ли сертификати?
    Аз съм на A2,ходя в ''Акцент'' и честно казано много искам да си взема сертификат,попрнцип знам че помага при приемането в университети в Америка/Англия.. но ще се радвам да ми разясните сертиификатите (кой,за кое е,какво,що)

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Ниво C1, имам 2 сертификата. От тази година спрях уроците, защото вече няма смисъл, аз си знам английския. Иначе бях със частен учител по 2 пъти на седмица, от детската градина до сега (7 клас). За сертификатите няма какво да разяснявам, първият е лесен, за вторият трябва да поучиш доста, има някои трудности. Другата информация можеш да си я намериш в интернет.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Мега фен Аватара на Chacho
    Нивата са А1,А2,В1,В2,С1,С2 , като нарастват отляво надясно. С2 е най-високото ниво, А1 – най-ниското.

http://europass.cedefop.europa.eu/La...essmentGrid/en

Естествено, тези нива не са особен показател. Това, че си на С2 и говориш добре, не значи, че си "майстор" или нещо подобно. Ако искаш нещо по-сериозно от това да използваш английския - записваш филология, лингвистка, приложна лингвистика, т.н.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на musS
    C1 съм .. обаче трябва да се разровя за сертификатите ..

Супер фен Аватара на Transform
    ами какви са тези нива S1,S2 .. ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Тва са в частните школи, поне в Европа бяха такива.

S1 -:- S5 са Senior нивата. След S5 бяха CC1,CC2,CC3 (Cambridge certificate)

Има и преди S-овете, разни J1, J2, P1, P2, P3, P4, т.н. Общо май са към 12, по 1 ниво на година, но не е задължително да почваш най-отдолу и можеш да прескачаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

C1 - за advanced ;p
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен

Re: Нива в Английскя език

Цитирай Първоначално написано от Transform
    На кое ниво сте в Английският език,имате ли сертификати?
    Аз съм на A2,ходя в ''Акцент'' и честно казано много искам да си взема сертификат,попрнцип знам че помага при приемането в университети в Америка/Англия.. но ще се радвам да ми разясните сертиификатите (кой,за кое е,какво,що)
    Така, както си тръгнала ... Не искам да те обидя, но тези нива са си въздух под налягане, няма смисъл да се явяваш на изпити, учи си езика и така. То като се почне KET,PET не-знам-си-какви, не-знам-си-що край нямат.

Ако си над 14 е добре да започнеш да се занимаваш по-интензивно вече.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Тва са в частните школи, поне в Европа бяха такива.
    Още един възпитаник на "Европа"! Здравей, колега.
    Принципно световната приета система е - както написаха по-горе - от А1 към С2, като принципно сертификатните нива са В2 (първи), С1 (втори) и С2 (трети). Кетовете и Петовете ги забрави изобщо - плюс е ако ги имаш, но нито едно английско уни не ги изисква.
    Аз имам С2 Proficiency с B, изпратих го като резултат на някои университети в UK и ми казаха, че ми е достатъчен като english language requirement, даже TOEFL не ми искат. (: Изкарвайте сертификати докато можете, после ще ви е лесно.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

за мен най-важно е да си имаш сертификат. то може да си знаеш езика идеално ама кой ще знае кат нямаш сертификат. аз съм учила английски език в среда и сега на ново ги почвах нивате че няма сертификат скапана работа ама какво да се прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си