.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво мислите за връзките от разстояние?

Какво ви е мнението за тези връзки, просто ми е любопитно? Според вас възможни и истински ли могат да бъдат? ( не говоря от типа на "скайп връзка" а да са от два различни града примерно)
    Be yourself !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Против такива връзки съм. "Невиждани очите се забравят". А тези връзки са наистина много трудни за поддържане. Особено за недоверчивите като мен.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Понятието "от два различни града" е изключително широко.

С приятелят ми сме на има-няма 100 километра разстояние вече повече от три години. Наистина се оказва пречка в дадени моменти, това, че не се виждаме по-често от уийкендите през учебно време, но и двамата знаем, че всеки го прави заради бъдещето си и напълно се подкрепяме през цялото време. Така че, в този ред на мисли - да, възможни са. Дори мисля, че това е засилило връзката между нас.

Трудно е да има човек, който обичаш повече от себе си, а в същото време, точно в моментите, в които имаш нужда от него, той да се оказва толкова далеч, че дори мислено да не можеш да го прегърнеш. Кофти е, но не е болка за умиране, а и е до време.

От друга страна, познавам една двойка, които са на хиляди километри един от друг. Имат връзка около 8-9 месеца, но момчето скоро замина да учи в Лондон, а тя си остана тук, естествено, да завърши гимназия. Тя не мисли да учи в чужбина, той ще се прибира 3 пъти в годината, като най-дългия период на престой тук ще му е 2 месеца. Те няма да се виждат дори 50% от дните в годината. Това вече не е никак хубаво. Те за сега продължават връзката си, но аз съм почти обедена, че това рано или късно ще приключи.

И пак зависи от много фактори. Човек никога не знае.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Има много теми изписани по тази тема..
    Трудна връзка е, определено, не е за лапета, които не знаят какво искат, изгражда се на много голямо доверие, трябват и финанси на всичкото отгоре за пътувания..
    Но най-трудното идва, когато заживее двойката заедно. Защото всеки е свикнал примерно в 5 дни в седмицата да си излиза с приятели и т.н. и когато 2 дни са заедно е отдават напълно един на друг. Но идва момент, когато двойката заживява заедно и все пак има нужда да излиза и с приятели и става така че единият или двамата се чувстват пренебрегнати и просто трябва да се научат да живеят заедно.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    трудни са си. почти невъзможни според мен, защото и двамата трябва много, ама наистина много, да се обичат, да си вярват и да могат да чакат. комуникацията е по-трудна, вижданията, ако разстоянието е голямо, още повече. аз излязох от такава връзка, която продължи 2 години и половина, просто защото чувствата се изгубиха от отчуждение, липса на разговори и т.н. честно казано, повече няма да се хвана на подобен вид връзки.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Ако двама човека са били доста дълго време заедно и изведнъж разстоянието ги разделя, според мен не е проблем. Ама ако ходиш с някой най-много от месец и сте в различни градове става трудно.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Това никак не е проблем.Защото,всеки ден връзки на 10 мин разстояние един от друг ,приключват за 1 седмица.Така ,че това никак не е белег.
    Според мен всичко е до двамата души във връзката.Моята също е от разстояние и не съжалявам.Защото знам ,че за този човек си струва,а и моментите с него ме топлят до следващия път когато се видим,а и тогава съм наистина щастлива.Имала съм такава връзка и сега имам,честно казано мисля,че така тръпката не се убива,не си омръзвате толкова бързо като в спокойните връзки.Има надежди,стига наистина да имаш волята да чакаш,да обичаш и да имаш доверито ..което е нужно.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Много зависи от хората,но аз лично съм против.

Мега фен Аватара на xoxi
    Един-двама го казаха преди мен.
    Всичко зависи от самата връзка и хората в нея.
    Аз примерно връзка от разстояние не мога да поддържам. Знам и виждам, че има хора, които могат. Евала им. Аз обаче не бих се захванала с това.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Провинцията
    Тези връзки са напълно осъществими, обаче има една малка подробност. Разликата се крие в годините. Тийновете започват връзка чрез скайп най-вече, там им е основното комуникативно място, след това започват посещения по градовете, но намеренията им не са толкова сериозни, колкото да зрелите хора. Оттам се появява и опасението дали другия човек на изневерява, понеже няма как да имаш пълно доверие в човек който е далеч от теб и не си говориш с него очи в очи, за да разбереш реакциите му в дадени ситуации, като това води до край на връзката. При зрелите хора нещата са съвсем други, ест има го и недоверието, но при тях намеренията им са съвсем други. Щом си е хванал даден човек приятел/ка в много случаи се говори за опит за сериозна връзка. Под сериозна връзка имам в предвид хора на които са им омръзнали връзките от типа "щи звънна", като при тях опита им за връзка от разтояние е по осъществим и траен. Лично моята позиция по въпроса е неизвестна, не бих започнал такава, но нищо не се знае какво може да ти поднесе живота.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Само ако е временно. Иначе за мен такива връзки нямат смисъл.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако една дълга и здрава връзка [при която хората са били от един глад] след време се превърне във връзка от разстояние има потенциал, но при положение, че разстоянието ги дели временно. Всякакви други варианти за мен биха били мъчение.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си