.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Според вас

Хора , харесвам едно момче , но много се срамувах да му го кажа , защото също така ме беше и страх да не би да не отвърне със същото .. но проблема не е това ! той беше разбрал отнякъде ,че го харесвам и бяха ми казали ,че е казал ,че не му пука .. и аз не знам какво да правя страшно ме е срам ,когато съм до него вече , а ми се налага да го виждам заедно сме на уроции .. той е хипер добро и скромно момче и не ми се струва като да не му пука защото все ме гледа и като усетя ,че ме гледа и го погледна веднага поглежда настрани .. винаги се срамува да ме заговори , но не знам какво да правя .. според вас ?

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    Според мен е най-добре да не бързаш. Иначе ако имаш възможност го заговори за нещо..Ако не му пука ще си проличи като почнете да комуникирате. Късмет.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    това, че от пенка знаеш какво е казала марийка, че иванчо разбрал от драганчо за петканчо нищо не значи. може така да е, но може и да не е.
    най-добре започни просто да общуваш с момчето, нали сте на уроци заедно, заговорете се там нещо. че тогава си прави изводи. ако стане стане, ако не не.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

^ +1

Понякога момчетата казват, че не им пука, че някой ги харесва а всъщност и те го харесват.

П Е Т Ъ Р

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от Nadislawaa

Понякога момчетата казват, че не им пука, че някой ги харесва а всъщност и те го харесват.
    Почти винаги е така!

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina

Почти винаги е така!
    +

Град
    Провинцията
    Не прави нищо. Топката вече е в неговите ръце и той знае го знае добре. Ако иска да направи нещо, ще го направи, не го провокирай.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не прави нищо! Чак се чудя аз ли съм нещо сбъркана или какво?! Никога не бих тръгнала с някого, на когото нямам достатъчно доверие или не се познваме НАИСТИНА добре.. Преди да започна една връзка ми трябва супер много време да се доверя на човека и както каза ти да не ме е страх, че няма да ми отвърне със същото! Недей така от вратата за краката.. излизайте някъде ( не е задължително да сте само двамата, по-добре с компания, за да не ви е неудобно един от друг ), пишете си и гледай да си говорите повечко. Ти ако му допадаш като характер той и да не иска поне малко ще те хареса, а понякога това е достатъчно .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Не прави нищо! Чак се чудя аз ли съм нещо сбъркана или какво?! Никога не бих тръгнала с някого, на когото нямам достатъчно доверие или не се познваме НАИСТИНА добре.. Преди да започна една връзка ми трябва супер много време да се доверя на човека и както каза ти да не ме е страх, че няма да ми отвърне със същото! Недей така от вратата за краката.. излизайте някъде ( не е задължително да сте само двамата, по-добре с компания, за да не ви е неудобно един от друг ), пишете си и гледай да си говорите повечко. Ти ако му допадаш като характер той и да не иска поне малко ще те хареса, а понякога това е достатъчно .
    така ми се струва най-добре
    NOH8

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна

Почти винаги е така!
    Почти винаги е така при момчетата м/у 13-18 ~ 19 години.От там нататъка вече е съвсем друга история
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel

Почти винаги е така!
    Почти винаги е така при момчетата м/у 13-18 ~ 19 години.От там нататъка вече е съвсем друга история

според теб щом пита по този начин на колко ще да е момчето,че и момичето
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Не се спичай пред него, прави се, че все едно не знаеш какво е казал. Не се дръж awkward, просто нормално, както обикновено. Ако той има нещо към теб, ще си проличи, той е наясно, че имаш нещо към него. Не бъди завоевателна
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Бъди себе си ,остави всичко ..то е в неговите ръце, вече.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си