просто имам нужда от съвет и да споделя с някой за нараненото си сърце. Тъпо нали? И да... да не забравя момче съм, ама и нас момчетата ни боли когато се подигравате с чувствата ни.
Историята ми е следната. Приятелката ми преди около месец стана студентка и се премести в друг град, в града, в който съм аз. В началото всичко нормално, но започна да си пише с един колега. Ок нямам нищо против, да пише и с 10, но не и по този начин.
Случайно попаднах на един техен чат, защото не беше излязла от фейсбука си и какво да видя.... реплики от рода на "Слънце", "прегръдки" и т.н. Самия начин, по който си чатят си личим, че не е просто чат. Другото момче забравих да кажа, че си имало "уж" сериозна приятелка от 4 години. И да, те не си пишат на ден по 1 път примерно ами всяка свободна минута и всеки път като вляза в стаята и видя, че си пиша с някой тя веднага затваря чата. Не издържах и след това говорих с нея и тя каза, че няма за какво да се притеснявам и т.н. Викам си ок. Два дена след това тя продължава абсолютно същото, че и малко по-хард. Обяснения кой кого харесват и по какъв начин го харесвал и т.н.....
Тъпо нали ? Жените не разбират кога нараняват.. с това момиче съм от 3 години... давам съм и всичко винаги, вярвал съм и както на никой друг. Дори най-добрата й приятелка да беше дошла и да ми каже " тъй тъй приятелката ти се зарибавя с един", аз нямаше да й повярвам...но това го виждам с очите си и ме боли адски много. Сякаш има и малка промяна в държанието й. За това момиче съм прави огромни жертви... не знам какво да правя... дайте съвети Тенкс