.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Въпросче.. коса

jjyjyu

Фен
    аз даже ти се чудя защо ти е още коса но това е твое решение. иначе , да, 70см. треса са достатъчни, даже много са сгъстяване на една густа хубава коса.
    mom4e sam

Banned Мега фен
    ами не съм много много по екстейшъните, но мисля,че ако косата ти е сравнително гъста една 2йна треса ще ти е добре.. за см. вече сама преценяваш.. по принцип не се слага най-отдолу, а малко по-нагоре с цел да не се вижда и т.н. .. абе то мисля, че като си я купиш ако е 2йна,3йна и т.н. ти обясняват къде точно се слага едното,другото,третото и т.н., но не съм сиг. та.. ако косата ти е примерно 55 см. както ти каза (говоря за най-дългия пласт като измерваш от корена до връхчетата) примерно трябва да си вземеш треса с 65 см. (ако ти е само за сгъстяване,а не за удължение,защото колкото разбрах искаш само сгъстяване) .. т.е. тресата се слага малко по-нагоре от корените на най-дългия ти пласт (ох,не мога да обяснявам ) и вече си пресмяташ колко см. трябва да е ,за да стане на дължина точно колкото твоята коса.. според мен най-добре е да си я купиш от фриз. салон... там ще ти пресметнат дължината,ако искаш точно като твоя цвят (ако е по-особен) ще ти я боядисат и най-голямото предимство,че ще я видиш на живо и ще прецениш харесва ли ти и дали стои като изкуствена т.е. тип кукла барби айде успех

Banned Мега фен
    ^ нещо не те разбрах.. искаш да си купиш коса и във фриз. салон да ти я направят на треси ли ? ..

Banned Мега фен
    ами сгъстяването ще стане добре... но за дължината не знам.. ти трябва да си прецениш... ти искаш да е сгъстена г/д. равномерно,а не само отдолу ама и да не е равно като метла нали ?

trhytrhjtr

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HellOfaHottie
    Да, виж сега как се разбрахме, хихих
    Не искам на черта като метла. Моята собствна коса е на лек триъгълник и на върховете е на пластове, искам нещо подобно като на тази мацка в клипчето... на края има снимка
    http://www.youtube.com/watch?v=45DE9jMCqQU <-----

Тя и моята коса е като нейната след като и я удължиха само че руса и съвсем леко по - къса.
    ами в такъв случай най-добре отиди при личната ти фризьорка и я питай г/д. колко см. трябва да ти е това по-късото което ще ти е и по-дългото .. но според мен ако косата ти е 55 см,а не искаш тресата да ти стига до края (т.е. да не става като метла) по-добре е към 35-40 см г/д.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си