.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Погледи

Погледи

Според вас може ли погледа да покаже дали момичето/ момичето ви харесва или може би вижда нещо във вас : D
    Има едно момче в училище и аз като се обърна към него и той ме гледа.Смисъл погледите ни се засичат
    Какво означава това?Без тъпи коментари

Мега фен Аватара на xoxi
    Просто сте си засекли погледите и се чудиш какво означава? Нищо!
    Ако човек гледаше само хората, които харесва, цял ден ще се налага да ходи със затворени очи.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ъхъ!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    +

Град
    Провинцията
    Ако това се случва постоянно значи те харесва. Едно момче няма да гледа дадено момиче всеки път без да изпитва нищо към нея.. Съвпаденията не се повтарят.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Ако това се случва постоянно значи те харесва. Едно момче няма да гледа дадено момиче всеки път без да изпитва нищо към нея.. Съвпаденията не се повтарят.
    ++, но ако се е случило 1-2 пъти по-добре не се самозаблуждавай!!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Смигни му и му виж реакцията другият път. Ако усещаш погледа му върху себе си и когато се обърнеш го премества, определено има нещо.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ако се е случило само веднъж не означава нищо,но ако е постоянно може би те харесва.Следващият път като ви се засекат погледите му се усмихни.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Ако човек гледаше само хората, които харесва, цял ден ще се налага да ходи със затворени очи.
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си