- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет
Здравейте...
2-ра година студент съм и на една от лекциите се запознах с една много красива мацка ...виждаме се честичко през седмицата и така с течение на разговорите откривам колко много общи неща имаме нали като интереси. Помоли ме ако мога да си сменя и някои часове от лекциите за да се виждаме по - често ...дори ми предложи и да участваме на един фестивал заедно.. постоянно търси вниманието ми.. таа до тук всичко ОК... и ми казва вчера , че си има гадже и живеят от година и нещо заедно ..забравих да кажа , че и е с 3 години по - голяма от мен. Незнам какво да правя сега , защото нещо почнах да хлътвам по нея , а пък тва гадже не ми влизаше в плановете... Повечето ми фр с които съм споделил ми казват да остава по течението и да гледам кво ще стане , а и да не се отказвам от нея...
Вие какво мислите.. ?
Явно те възприема само като приятел. Или си търси нещо дискретно само за заигравка, без приятелят й да разбира.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Може и за заигравката да е знам ли доколкото разбирам нейния често патувал служебно ..пък и нещо ми намеква , че не вървят много много нещата пък ще видим..
Ако си заслужава, бори се! Само ти можеш да го усетиш. Никога не слушай другите, слушай себе си. Приятелите ти може да те убеждават, че няма смисъл, докато в същото време, тя обмисля важна стъпка. Слушай себе си![]()
да слуша
Наистина може да иска нещо. Но дали само за забавление или нещо повече само тя си знае. И аз бих казала , да се оставиш по течението, пък...каквото сабя покажеАко можеш не си я слагай много на сърце, за да не ти е гадно после , ако евентуално не иска нищо сериозно или задълбочаващо.
Така и ще направя леко ще си я зарибявам пък като виш избере мен пред оняПървоначално написано от Mi6inka
... а пък яки мадами в унито бол
![]()