- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Падам си по леки жени
Харесвам една лека жена. Много е готина.
Зная че ще постъпя лошо като бъда с нея няколко вечери, но тя е много яка. Минали са я поне към 30 човека за година.
Тя е от моя курс. Все пак съм студент. Учим заедно.
30 човека на година много ли са майна и то в студентски град...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тя щом толкова лесно ляга, едва ли ще й пука за колко вечери точно ти си бил с нея.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И какъв е проблема ? Всички мрънкат, че повечето трудно пускат, а като се намери някоя която е по-така пак мрънкат.
Хващай я и почвай.
Възползвай се, защото ще мине време и ще съжаляваш. Казвам ти го от личен опит. И аз си падах по една такава, но в крайна сметка реших, че е под достойнството ми да се занимавам с курвета. В последствие видях един клип в който правеше свирки и ми падна шапката, много бях изпуснал...![]()
Нямате угодия мъжете ....Първоначално написано от hamilcar
Хващай я докато е време.
Направо я разпаряй![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
Аа .. много мразя пропуснатите шансове .. тя да ти вика нае*и ме ти да викаш " Ааа не съм толкова лесен " .. я си направи сексуалното удоворствие и не мисли ... всичко квото мърда под ножа .. Пък за женен ще се мисли по нататък ... :P
Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !
Еми то както гледам сичките си падате по леките ,като е сериозна бягате егати логиката.... абе много сте зле с една дума![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
ако няма нищо да правиш, дай някви координати на момичето
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Като е яка, що трябва да се спираш? Прай си кефа да не ти пука лека/тежка, ти докато се притесняваш от това, другите я пл*щят
+1Първоначално написано от hamilcar
Не забравяй презерватива и от там нататък си супер.
след като е от ' тия' >мини я![]()
awerw♥
Тая тема нешо не ти се връзва с тази:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9440574
Като си представя какъв 23 годишен девствен смотаняк си - споко няма опастност да ти върже, така че няма какво да я мислиш момичето. А и как реши че 30 души са я ебали, да не си и сводник. И това че те е погледнала по коридора не значи че ше се наебе с тебе, просто може би се е загледала в жалкия ти отчаян погледа, сещаш ли се...
"If you look like an idiot it's probably punk."
Първоначално написано от Maaggiiee
Те явно ги искат трудните за ебане и лесните за брак...
И все пак автора е смотан, никой няма да му пусне.
минавай я и ти ..само се подсигури с дузина презервативи за всеки случай!![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()